SOCIAL 27 august 2019

Depistare transport ilegal de persoane

de Covasna Media | 1623 vizualizări

La data de 24.08.2019, în jurul orelor 07:00, lucrători din cadrul Serviciului Rutier, acționând  pe DN13E pe linia combaterii transportului ilegal de persoane, au oprit pentru control în zona km 32+500m un autovehiculul condus din direcția Sfântu Gheorghe către Covasna. 

La volanul autoturismului în cauză a fost identificată o persoană în vârstă de de 63 ani, iar cu ocazia controlului efectuat asupra autovehiculului, prevăzut cu un număr de 3 locuri pe scaune, polițiștii au identificat un număr de 26 de pasageri (2 se aflau pe bancheta din față, iar restul de 24 se aflau în partea din spate a autovehiculului, în compartimentul destinat transportului de mărfuri).

Întrucât conducătorul auto nu a fost în măsură să prezinte organelor de control documente de autorizare pentru efectuarea transportului public de persoane, acesta a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 38/2003, fiind dispusă și suspendarea dreptului de utilizare a vehiculului pe o perioadă de 6 luni.

Totodată, acesta a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 pentru nerespectarea regulilor privind transportul persoanelor în vehicule, autovehiculul în cazuă fiind destinat transportului de mărfuri.

(Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.