SOCIAL 16 aprilie 2020

Crucea Roșie lansează campania SMS în județul Covasna

de Covasna Media | 2479 vizualizări

Crucea Roșie Română – Filiala Covasna lansează campania de strângere de fonduri “Protejează-i pe cei care ne salvează” în cadrul căreia se pot dona 2 euro, trimițând textul COVASNA la numărul special de SMS 8837, valabil în toate rețelele de telefonie mobilă din țară.

Donații pot fi făcute și direct în contul organizației RO14RNCB0124038020540001 (Lei), deschis la BCR Sucursala Sfântu Gheorghe.

De 135 de ani, Crucea Roșie are reprezentanță locală la nivelul județului Covasna, și a fost alături de populație în cele mai dificile perioade prin asistență umanitară. Pandemia coronavirus ne pune la încercare pe noi toți, astfel că încercăm prin toate mijloacele să venim în ajutorul tuturor categoriilor sociale afectate de pandemie.

Lansăm campania de strângere de fonduri cu apelul trimite un SMS de SOS, pentru tine, pentru familie, pentru semeni. „Dacă ne unim forțele putem salva vieți”, îndeamnă pe cei cu intenții benevole, Papp Adolf József, directorul Crucii Roșii din județul Covasna.

Donațiile colectate vor fi utilizate pentru:

· Ajutor unităților sanitare din județul Covasna, cu materiale de protecție pentru personalul angajat, respectiv cu materiale de strictă necesitate în tratarea persoanelor infectate COVID-19.

· Ajutor cu materiale de protecție pentru personalul angajat din instituțiile și organizațiile partenere, din cămine de bătrâni sau case de copii.

· Ajutor cu pachete alimentare și pachete igienice pentru persoanele vulnerabile aflate în izolare la domiciliu, în limita resurselor disponibile, și în strânsă legătură cu autoritățile locale.

Încă de la începutul acestei perioade de criză, Filiala Covasna a Crucii Roșii Române, a inițiat programe de sprijin și asistență celor mai vulnerabile persoane și familii, respectiv celor din izolare la domiciliu în colaborare permanentă cu autoritățile locale, și organizațiile civile implicate, respectiv a oferit sprijin logistic, uman și material considerabil în lupta împotriva pandemiei COVID-19.

Crucea Roșie, Filiala Covasna

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.