SOCIAL 17 decembrie 2018

Continuă programul de burse pentru studenți al Primăriei Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 760 vizualizări

În cadrul ședinței ordinare din luna noiembrie, Consiliul Local Sfântu Gheorghe a luat decizia continuării programului de burse pentru studenți, lansat în 2014, valoarea totală a burselor fiind de 100.000 lei în anul viitor.  

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a lansat programul de burse pentru studenți în 2014, iar în cadrul ședinței ordinare din luna noiembrie a decis continuarea programului. În cadrul prezentului anunț va fi asigurată suma de 100.000 lei din bugetul municipiului Sfântu Gheorghe, iar numărul burselor alocate se va termina odată cu epuizarea acestei sume.

La bursă pot aplica studenții sub 35 ani care își continuă studiile universitare, de master sau de doctorat oriunde în lume, și lucrează la pregătirea disertației lor în cursul anului actual.

Studenții cu domiciliu în Sfântu Gheorghe își pot pregăti tezele având orice subiect. Studenții cu domiciliul în orice altă localitate din România pot aplica la bursă doar în cazul în care tema disertației lor este legată de Sfântu Gheorghe.

Valoarea bursei pentru studenți universitari este de 300 lei pe lună, 500 lei lunar pentru studenții la masterat, și 1.000 lei lunar pentru studenții la doctorat. Durata asigurării burselor este de 4 luni.

Studenții universitari și de masterat au obligația de a depune lucrarea lor sub format de hârtie și electronic până în 30 iunie 2019, iar studenții la doctorat  până în 30 septembrie 2019, iar în ultima zi de luni a lunii noiembrie 2019 vor trebui să-și prezinte lucrările în cadrul unei conferințe.

Aplicarea la bursele pentru studenți este posibilă prin completarea formularului de aplicare și depunerea documentelor prevăzute în regulamentul bursei, care trebuie predate cel târziu până în data 29 ianuarie 2019 (data ștampilei poștale), sau pot fi trimise pe cale electronică până la ora 15:00 din aceeași zi la adresa kinga.sandor@sepsi.ro.

H.C.L. 87/2018

H.C.L 375/2018

Regulament

Formular de înscriere

Foto arhivă

(Biroul de Imagine al Primăriei)

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.