SOCIAL 26 martie 2021

Casa Județeană de Pensii Covasna: Eliberarea biletelor de tratament balnear pe anul 2021

de Covasna Media | 3867 vizualizări

Casa Județeană de Pensii Covasna aduce la cunoștință celor interesați că, din 23 martie 2021, a început distribuirea biletelor de tratament în unitățile de tratament balnear proprietatea Casei Naționale de Pensii Publice (unitățile T.B.R.C.M). Județului Covasna i-au fost repartizate 48 bilete de tratament pentru primele două serii ale anului, respectiv cu începere din 23-25.03.2021 și cu începere din 06-09.04.2021 în stațiunile Covasna, Olăneşti, Amara, 1 Mai, Pucioasa şi Sărata Monteoru.

Menționăm că în ultimii ani, Societatea de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacității de Muncă a derulat programe de investiții si modernizări, fiind ridicat substanțial gradul de confort în unitățile societății.

Hotelul Dacia din Covasna dispune de camere clasificate cu două și trei stele iar în baza de tratament se tratează în principal afecțiuni cardio-vasculare.

Hotelul Livadia din Olăneşti este clasificat cu trei stele și este renumit pentru tratamentul afecțiunilor digestive.

Hotelul Ialomița din stațiunea Amara este clasificat cu trei stele iar în baza de tratament se tratează afecțiuni reumatismale.

Hotel Ceres din staţiunea 1 Mai este clasificat cu trei stele și oferă tratamente similare cu cele din stațiunea Felix, respectiv pentru afecțiuni reumatismale.

Hotel Ceres din Sărata Monteoru și Hotel Ceres din Pucioasa sunt, de asemenea, hoteluri clasificate cu trei stele și oferă tratamente pentru afecțiuni reumatismale.

Cererile prin care se solicită acordarea biletelor de tratament sunt formulare tipizate și sunt puse la dispoziţia solicitanţilor la ghişeul instituţiei sau se pot descărca de pe site-ul Casei judeţene de pensii Covasna: www.pensii.covasna–ro.eu, capitolul Formulare.

Cererile tip, însoțite de copia cărții de identitate, se pot depune zilnic la Casa Judeţeană de Pensii Covasna, în intervalul orar 8:30-13:30, în zilele de luni-joi și 8:30-12:00 în zilele de vineri.

(Compartiment comunicare)

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.