SOCIAL 13 mai 2021

Campanie de prevenire a accidentelor produse prin electrocutare în sectorul transporturilor feroviare

de Covasna Media | 776 vizualizări

Polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenirea Criminalității și Biroului Județean de Poliție Transporturi Covasna, continuă Campania SELFIE-UL PE TREN NU IA LIKE-URI, IA VIEȚI 

Campania cu caracter preventiv este adresată călătorilor care folosesc transportul pe calea ferată și populației din zonele adiacente gărilor/depourilor, pentru informarea și conștientizarea populaţiei cu privire la riscurile determinate de nerespectarea unor reguli și norme de conduită în incinta stațiilor C.F., triaje și zonele adiacente.

Polițiștii au organizat acţiuni informativ-preventive în stațiile C.F. și în trenurile de călători, pasagerilor fiindu-le distribuite pliante ce conțin informații preventive referitoare la conduita ce trebuie adoptată în proximitatea căilor ferate și a stațiilor C.F.

Este foarte important să nu escaladați trenurile și să nu atingeți cablurile electrice, șinele sau orice fel de instalație electrică și să nu staționați în proximitatea acestora!

Totodată, în stațiile C.F. sau în zonele adiacente căilor ferate nu traversați prin locuri nemarcate sau nesemnalizate, folosiți pasarele, pasaje și treceri pietonale și manifestați atenție sporită în momentul în care vă angajați în traversarea căilor ferate.

Compartimentul Relații Publice al IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.