SOCIAL 22 octombrie 2020

Au început înscrierile pentru Bursele Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 1484 vizualizări

Cinci elevi cu rezultate deosebite la învățătură pot câştiga burse de câte 3.000 de lei

Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe acordă din 2010 încoace Bursele Sfântu Gheorghe acelor elevi absolvenți, care pe parcursul liceului au obținut rezultate deosebite la învățătură.

Prin această bursă semnificativă în valoare de 3.000 lei, Consiliul Local dorește să le demonstreze în continuare elevilor claselor a XII-a că merită într-adevăr să învețe, să se dezvolte și să investească timp și energie în studii.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 4 decembrie 2020, la Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Compartimentul Relații cu Publicul, Informații și Registratură. Dosarele candidaților vor fi evaluate de o comisie de examinare, cei mai buni studenți fiind premiați în cadrul unei ședințe a Consiliului Local din luna decembrie.

Informații privind conținutul dosarului, sistemul de evaluare și desfășurarea alocării bursei  pot fi vizualizate AICI. Informații suplimentare pot fi solicitate prin telefon la numărul 0267316474, sau prin e-mail la adresa: zoltan.vnagy@sepsi.ro.

(Comunicat Primăria Sfântu Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.