SOCIAL 15 aprilie 2022

Activități preventive în școli

de Covasna Media | 1318 vizualizări

Polițiștii covăsneni continuă activitățile preventive în școli. Astfel, la data de 12 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară au desfășurat o serie activități cu caracter educativ-preventiv la două unități de învățământ de pe raza județului Covasna, respectiv la Școala Gimnazială ,,Mihail Sadoveanu” din Întorsura Buzăului și la Școala Gimnazială nr. 1 din Zăbala.

Activitățile au avut ca scop prevenirea delincvenței juvenile, a violenței de orice fel și a fenomenului de bullying în unitățile de învățământ.

La aceste activități au participat 56 de elevi și 8 cadre didactice.

La aceeași dată polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au organizat în Școala Gimnazială ,,Ady Endre“ din municipiul Sfântu Gheorghe, două expuneri cu caracter informativ-preventiv cu elevii claselor V-VI și VII-VIII Activitățile au fost efectuate în cadrul Campaniei Naționale de prevenire a criminalității ,,Sărbători în siguranță”. 

Cu această ocazie au fost distribuite 45 pliante și broșuri, la această activitate au participat 40 elevi și patru cadre didactice.

Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.