POLITICA 22 iunie 2021

USR PLUS și-a ales conducerea județeană

de Covasna Media | 1307 vizualizări

În urma alegerilor interne, de sâmbătă, 19 iunie, partidul USR PLUS Covasna va fi condus pentru următorii patru ani de Dulányi-Balogh Szilárd, care a fost ales pe funcția de președinte. 

Din echipa USR PLUS Covasna mai fac parte membrii: Radu Matei, Gabriel Sima, Pál Tibor Attila, Aurora Tiucă, Izsák Arnold Róbert, Ovidiu Kövér, Adrian Dîrstar, Bogdan Marin, Dulányi Szidónia, Marius Grigore, Ion Banu și Sebastian Manea.

Țelul rămâne stabilit, continuarea eforturilor de extindere în județ – respectând criteriile draconice de admitere, să rămânem fideli principiilor USR PLUS în încercarea de a performa în funcțiile alese și numite, pe care organizația noastră le-a câștigat; depășirea rezultatelor obținute de organizație la Alegerile locale și parlamentare, reiterând condițiile autoimpuse și care au caracter ultimativ, în ceea ce mă privește.

Vreau să transmit un mesaj public către cei care anul acesta, interferând în viața internă a organizației, au încercat să schimbe cursul organizației noastre; mesajul este adresat competitorilor noștri electorali, exceptând partidul dominant din județ, ar fi bine să se concentreze pe eforturile lor de a convinge electoratul județean, în loc să se implice în viața unei organizații județene tinere. De la bun început, de când am intrat în politică, mi-am impus să NU fac politică bazată pe etnicitate ci pe valori și principii, corectitudine, pragmatism, competență, domnia legii. Acest drum îl voi urma și în continuare, o să încercăm să ne servim comunitatea cât de bine putem, fără a ține cont de alte lucruri sau de alte persoane care încearcă să ridice tot felul de obstacole în calea noastră”, a transmis, prin intermediul Facebook, președintele USR PLUS Covasna, totodată subprefectul județului, Dulányi-Balogh Szilárd. 

Și în filialele locale au avut loc alegeri în săptămânile trecute. La Sfântu Gheorghe, președinte al filialei USR PLUS a fost ales Radu Matei, iar vicepreședinți Oana Macovei și Dulányi Szidónia. 

Filiala USR PLUS Întorsura Buzăului este condusă de Raul Urdă (actualul primar din oraș), care este ajutat de vicepreședinții Ovidiu Baniță și Călin Strîmbeanu.

O altă filială unde au avut recent loc alegeri interne este USR PLUS Valea Mare. Aici președinte a fost ales Aurora Tiucă, iar vicepreședinți Adrian Dîrstar și Bogdan Marin (actualul primar al comunei). 

Președintele filialei USR PLUS Dobârlău este Mihaela Mariana Nedelea. Vicepreședinți au fost aleși Vasile Dogariu și Mircea Comșa.  

Sursa foto: Facebook/ Dulanyi-Balogh Szilard

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.