POLITICA 18 august 2020

USR Covasna: Candidaţi tineri, implicaţi recent în politică

de Agerpres | 1875 vizualizări

Majoritatea candidaţilor Uniunii Salvaţi România (USR) Covasna pentru alegerile locale din luna septembrie sunt tineri şi nu au mai făcut politică în alte partide, afirmă conducerea filialei.

„Media de vârstă e scăzută la noi, listele sunt formate cu oameni implicaţi recent în politică, păstrând principiile enunţate de USR, nu avem niciun coleg care să fi fost în alt partid, toţi suntem la prima experienţă politică. Nu vă miraţi dacă descoperiţi la noi că nu avem liste complete, atât am reuşit să creştem în judeţul Covasna, Regulamentul de aderare în USR interzice acceptarea de traseişti politici“, a declarat preşedintele USR Covasna, Dulanyi-Balogh Szilard.

Acesta va candida pe primul loc pe lista de consilieri locali în municipiul Sfântu Gheorghe, fiind urmat de Radu Matei, Daniel Attila, Macovei Răzvan şi Dulanyi Balogh Szidonia.

Aceasta din urmă va deschide lista USR pentru Consiliul Judeţean Covasna, pe care se mai regăsesc şi  Manea Sebastian, Sima Gabriel, Baciu Ioan şi Radu Matei.

Candidatul USR Covasna pentru funcţia de primar al oraşului Întorsura Buzăului este Raul Urdă, aflat şi pe primul loc pe lista de consilieri locali.

Alături de el, pentru Consiliul local Întorsura Buzăului mai candidează Baniţă Ovidiu Emil, Urdă Ştefan Rădac, Strîmbeanu Călin, Ene Iulian, Sima Gabriel, Ola Marcela, Călitu Andreea, Băilă Florin, Luca Aurelian şi Suciu Ioana Cosmina.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.