POLITICA 19 decembrie 2008

UDMR îşi apără directorii

de Covasna Media | 399 vizualizări
Şefii de la deconcentrate sunt sfătuiţi să stea liniştiţi pe posturi

Primarul din Sfântu-Gheorghe, Antal Arpad (UDMR), susţine că organizaţia UDMR Covasna îi va apăra pe directorii de deconcentrate din judeţ, membri ai Uniunii, care au dovedit performanţă în activitatea lor, iar în cadrul unei întâlniri care a avut loc zilele trecute aceştia au fost sfătuiţi să stea liniştiţi pe funcţiile lor. „Îi vom apăra pe cei care sunt în funcţie şi care au demonstrat că din punct de vedere profesional sunt performanţi. Sunt şefi de ...

Şefii de la deconcentrate sunt sfătuiţi să stea liniştiţi pe posturi

Primarul din Sfântu-Gheorghe, Antal Arpad (UDMR), susţine că organizaţia UDMR Covasna îi va apăra pe directorii de deconcentrate din judeţ, membri ai Uniunii, care au dovedit performanţă în activitatea lor, iar în cadrul unei întâlniri care a avut loc zilele trecute aceştia au fost sfătuiţi să stea liniştiţi pe funcţiile lor. „Îi vom apăra pe cei care sunt în funcţie şi care au demonstrat că din punct de vedere profesional sunt performanţi. Sunt şefi de deconcentrate de care sunt mulţumit, cu alţii nu, indiferent de culoare politică sau etnie”, a declarat primarul.

El spune că dacă acum 4 ani se mergea după logica guvernării, UDMR ar fi avut în instituţii o reprezentare de 87%, dar procentul se situează undeva între 40 şi 50%. Atât la nivel central, cât şi local, UDMR intenţionează să urmărească schimbările din funcţii, urmând să ia poziţie în cazul în care constată ilegalităţi. Potrivit lui Antal postul de prefect nu este unul pe marginea căruia ar trebui să aibă loc negocieri, întrucât este vorba despre un înalt funcţionar public. Conducerea PD-L Covasna anunţa miercuri că va face schimbări la deconcentrate în funcţie de performanţe şi de zonele unde nu s-a dat randamentul necesar, dar deocamdată nu au analizat aceste aspecte. La nivel de judeţ PD-L a solicitat ca Prefectura să fie a democratliberalilor, dar susţin că deocamdată nu au primit nicio comunicare oficială în acest sens.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.