POLITICA 10 septembrie 2009

UDMR, acuzată că s-ar „combina” şi cu PRM de dragul puterii

de Covasna Media | 4800 vizualizări

Conducerea PNL Covasna apreciază că UDMR ar fi dispusă să facă orice pentru a reintra la guvernare şi că, în acest sens, ar face unele dintre cele mai ciudate mişcări, inclusiv aceea de a intra la guvernare cu PRM.

Preşedintele PNL Covasna, Marius Obreja, a caracterizat UDMR ca fiind în continuare duplicitară, din dorinţa de a se afla la putere.

„În această pre-campanie şi campanie, UDMR este duplicitară, mergând în jocul politic întotdeauna la două sau la trei capete. UDMR va face tot ce va putea pentru a intra în actul guvernamental. Cred că UDMR ar fi dispusă să intre la guvernare şi cu PRM, dacă aceasta ar fi o formulă”, a declarat ieri liderul PNL Covasna. Aprecierile lui Marius Obreja au venit în contextul eşecului pe care l-a suportat PNL în procesul de strângere a semnăturilor necesare pentru depunerea moţiunii de cenzură pe tema asumării răspunderii de către Guvern, demers liberal pe care UDMR a refuzat să-l susţină.

Monica Rizea

Teme articol: UDMR PNL PRM
Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 10

Adaugă comentariu
cx, 14 septembrie 2009
catre ,,eugen,, ; haideti sa ridicam pragul la 51% si am scapat de alegeri :))),
eugen, 13 septembrie 2009
DAR DACA S-AR RIDICA PRAGUL ELECTORAL LA 15% NU AM SCAPA OARE DE TOT FELUL DE ,,PARTIDE BALAMA""???? CU MODESTIA CUVENITA,AS PROPUNE INITIEREA UNEI ASTFEL DE DEZBATERI.
Vali, 11 septembrie 2009
Comparatia cu UdmR si fetele la bordura e cam pripita... de ce nu pornim de laguvernantii nostrii? UDMR cu PRM niciodata, dar PRM nu va fi alungat de ceilalti daca e vorba de majoritate parlamentara citeste integral
Ion Ciobanu, 10 septembrie 2009
Dar e vreun partid care ne reprezintă interesele? Dintre rele se alege cel mai puţin rău de obicei, asta exclude din start PRM-ul şi UDMR-ul dar alegerea rămâne grea şi nu din cauza valorii ci citeste integral
titi, 10 septembrie 2009
Nici unul din cele doua partide nu reprezinta interesele românilor(aici vorbesc de cetatenie nu de nationalitate)doua partide extremiste care nu reprezinta interesul cetatenilor de rand.
razvan, 10 septembrie 2009
sa se combine poate ca o sa dispara amandoua
blue, 10 septembrie 2009
Cate nu se fac pentru bani si putere........
ziarist, 10 septembrie 2009
de obicei cantarim cu..cantarul..sau balanta, asta daca vrei un limbaj mai academic. Udmr-ul are aceasi moderatie pe care o au si fetele de pe centura. Cine plateste primeste. Cu moderatie, mon cher.
cx, 10 septembrie 2009
Cine poate sa fie mai moderat decit UDMR, domnilor fit seriosisi ,cintariti cu luciditate.
Ion Ciobanu, 10 septembrie 2009
De acord, PRM este UDMR-ul românilor. Viitorul ar trebui să aparţină politicienilor moderaţi, nu celor cu ieşiri extremiste cum sunt Tudor şi Bela, de exemplu.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.