POLITICA 21 noiembrie 2022

TNL Covasna: „Este important să aducem un omagiu celor care și-au dat viața pentru libertate”(P)

de Covasna Media | 626 vizualizări

TNL Covasna a fost prezent, printre cei 100 de tineri liberali din toată țara, la cea mai nouă ediție a  Școlii Memoriale „Gheorghe I. Brătianu”. Evenimentul a avut loc weekendul trecut, la Sighetu Marmației.

Weekendul trecut, la Sighetu Marmației, s-a desfășurat o nouă ediție a Școlii Memoriale „Gheorghe I. Brătianu”, școală care reprezintă una dintre cele mai importante tradiții ale Tineretului Național Liberal.

Evenimentul a debutat în prezența domnului Nicolae Ciucă - președintele PNL, a domnului Lucian Bode - secretar general al PNL precum și în prezența altor oficialități de la nivel național și județean.

Colegii din TNL Covasna au fost prezenți la această școală și împreună cu cei peste 100 tineri liberali au vizitat Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței și au adus un omagiu la Cimitirul Săracilor celor al căror destin s-a stins mult prea devreme.

Ne-am bucurat de prezența lui Marius Voinaghi, a Iuliei Nueleanu, a Conf. Univ. Dr. Gheorghe Mihai Bârle, a lui Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal, a lui Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș și președinte al PNL Maramureș, ale căror cursuri ne-au făcut să plecăm conștienți de misiunea noastră.

Este important ca noi, tinerii, să prețuim și să respectăm sacrificiile pe care disidenții regimului comunist le-au făcut pentru libertatea noastră și prin promovarea democrației, fiecare dintre noi le aducem un omagiu celor care și-au dat viața pentru libertate”, se arată într-o informare a TNL Covasna.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.