POLITICA 11 iunie 2009

Tamás Sándor vrea candidat UDMR la prezidenţiale

de Covasna Media | 743 vizualizări

Coordonatorul campaniei UDMR în Covasna, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Tamas Sandor, consideră că este bine ca Uniunea să aibă un candidat propriu la alegerile prezidenţiale din toamnă, şi susţine că rezultatul de 9% obţinut de Lista Solidarităţii Maghiare cu ocazia europar lamentarelor reprezintă o putere politică.

„După părerea mea este bine să avem un candidat propriu, în primul rând pentru că şi până acum am avut mereu din ’96 încoace. În plus, conform statisticilor oficiale suntem 6,5 în ţara asta (maghiarii, n.r.), dar conform rezultatului alegerilor, politic reprezentăm o putere de 9%, deci asta este un semnal foarte clar şi spre Bucureşti şi în opinia mea acest 9% poate să decidă chiar cine va fi preşedintele României“, a declarat Tamas Sandor. Acesta nu a amintit vreun nume pentru această candidatură.

Consiliul Reprezentanţilor UDMR se va reuni în data de 27 iunie, când va decide dacă va avea sau nu un candidat la preşedinţie.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Kati, 16 iunie 2009
Dar pe mama lui mireasa nu vrea sa o mai vada o data? Ceva din ciclul "Salvati balenele"! S-ar putea sa existe efectul razelor gama asupra ciclului menstrual la gaini... Mai lasati-ne, dl Tamas, cu citeste integral
Mihai, 14 iunie 2009
mda... si sa salvati si toti copii din Cambogia si delfinii,nu?ce mai vreti?
pita-gora, 12 iunie 2009
Legyen kato kicsike !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.