POLITICA 20 mai 2012

Sloganul electoral al PSD Covasna - "Votează pentru românii din Covasna"

de Mediafax | 426 vizualizări

Sloganul PSD Covasna la alegerile locale din iunie este “Votează pentru românii din Covasna”, liderul organizaţiei judeţene a partidului, Horia Grama, susţinând că această campanie nu este împotriva comunităţii maghiare, ci are ca grup ţintă românii din judeţ.
Grama a afirmat că acest mesaj de campanie nu este unul “conjunctural”, ci este unul “care consfinţeşte” toată activitatea PSD în acest judeţ, aceea de a lupta pentru comunitatea românească.
“Noi (PSD Covasna - n.r.) am fost cei mai consecvenţi, indiferent că am fost la putere sau în opoziţie, cu acest deziderat”, a afirmat preşedintele PSD Covasna.
Grama a afirmat că acest slogan

lexapro weight loss / lexapro dosage / cipro 500 mg / cipro / celebrex 200mg capsules side effects / azithromycin and flagyl together / bad drugs lipitor / nexium over the counter
– “Votează pentru românii din Covasna” – nu este împotriva comunităţii maghiare din judeţ, ci are ca grup ţintă cea românească.
“N-aş vrea sub nicio formă să se interpreteze că suntem împotriva cuiva, în speţă împotriva comunităţii maghiare din judeţul Covasna. Repet, noi ne dorim foarte mult să existe armonie interetnică şi toată lumea să se poată simţi bine şi acasă în acest judeţ”, a spus Grama.
El a afirmat că PSD este “cea mai puternică” formaţiune politică românească din judeţul Covasna, având în portofoliu toate primăriile din zonele româneşti – Barcani, Sita Buzăului, Întorsura Buzăului, Dobârlău, Valea Mare, Vâlcele şi Hăghig – şi vrea să câştige din nou aceste primării la alegerile din luna iunie.
În baza acordului USL, PSD Covasna îl va susţine pe liderul PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, pentru funcţia de primar al municipiului Sfântu Gheorghe, şi pe Marius Obreja, preşedintele PNL Covasna, pentru preşedinţia CJ, dar are liste proprii cu candidaţi atât la Consiliul Local, cât şi la CJ Covasna.
Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.