POLITICA 15 noiembrie 2017

S-au încheiat alegerile în organizaţiile interne ale PNL Covasna - comunicat

de Covasna Media | 853 vizualizări

Săptămâna trecută, în cadrul şedinţei de BPJ, au fost validaţi noii şefi ai organizaţiilor interne ale PNL Covasna. Astfel, în organizaţia de femei, pentru funcţia de preşedinte a candidat şi a câştigat d-na Negoiţă Angela. Fosta şefă a APIA Covasna a înlocuit-o pe cea care a asigurat interimatul în această organizaţie şi devine şi membru în BPJ.

La organizaţia de tineret a candidat pentru funcţia de preşedinte şi a obţinut un nou mandat Comăneci Răzvan, care este şi preşedintele organizaţiei municipale Sf. Gheorghe.

La organizaţia persoanelor de vârsta a 3-a, d-nul Gheorghe Ion a obţinut şi el un nou mandat de preşedinte. Acesta este consilier local din partea PNL în Consiliul Local Sf. Gheorghe.

În acest moment toate structurile de conducere ale PNL Covasna sunt complete şi alese în mod democratic, pentru o perioadă de 4 ani, ceea ce elimină toate suspiciunile şi divergenţele apărute în urma fuzionării celor două partide.

Suntem bucuroşi pentru faptul că filiala Covasna a PNL a încheiat această etapă în condiţii normale şi în prezent toate organizaţiile locale înregistrează în fiecare săptămână adeziuni de noi membri, ceea ce înseamnă că tot mai mulţi cetăţeni, fie ei tineri sau în vârstă, aderă la dreapta politică pentru că îşi dau seama de incompetenţa actualei guvernări. 

Preşedinte PNL Covasna,

Olimpiu Floroian

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.