POLITICA 3 noiembrie 2008

PSD Covasna şi-a lansat candidaţii

de Covasna Media | 551 vizualizări

Candidaţii, primarii, consilierii şi simpatizanţii PSD s-au adunat vineri seara cu mic cu mare la Club Cinema pentru a-şi prezenta şi lansa candidaţii în campania electorală pentru alegerile de luna aceasta. Preşedintele PSD Covasna, Horia Grama, a declarat că doreşte să participe la alegeri pentru un fotoliu de deputat din două motive: pentru a-şi sprijini administraţiile din teritoriu la nivel central pe probleme sociale şi de infrastructură şi pentru a opri ofensiva autonomistă a UDMR. „Dacă voi ajunge în Parlament, voi fi solidar cu toate promisiunile pe care le-au făcut în campanie aceşti primari şi ne angajăm ca localităţile PSD-iste să fie peste patru ani nişte localităţi moderne, care să aibă canalizare, apă, drumuri, şcoli moderne, cămine culturale. Mai există un motiv foarte important pentru care m-am angajat în această candidatură, acela ...

Candidaţii, primarii, consilierii şi simpatizanţii PSD s-au adunat vineri seara cu mic cu mare la Club Cinema pentru a-şi prezenta şi lansa candidaţii în campania electorală pentru alegerile de luna aceasta. Preşedintele PSD Covasna, Horia Grama, a declarat că doreşte să participe la alegeri pentru un fotoliu de deputat din două motive: pentru a-şi sprijini administraţiile din teritoriu la nivel central pe probleme sociale şi de infrastructură şi pentru a opri ofensiva autonomistă a UDMR. „Dacă voi ajunge în Parlament, voi fi solidar cu toate promisiunile pe care le-au făcut în campanie aceşti primari şi ne angajăm ca localităţile PSD-iste să fie peste patru ani nişte localităţi moderne, care să aibă canalizare, apă, drumuri, şcoli moderne, cămine culturale. Mai există un motiv foarte important pentru care m-am angajat în această candidatură, acela de a reprezenta drepturile comunităţii româneşti în Bucureşti şi mai ales la Parlament, acela de a contracara toate aceste demersuri pe care le fac UDMR-ul şi PCM-ul de secesiune, de rupere a ţării şi de a-şi crea un stat în inima ţării”, a spus Horia Grama.

Mike Luiza – cea mai vehementă candidată

Candidatul la fotoliul de deputat pe zona Târgu-Secuiesc, Mike Luiza, directoarea Staţiunii de Cercetare a Cartofului, a avut un discurs flamboaiant, care i-a surprins pe toţi cei din sală. Referitor la greutăţile pe care le-a întâmpinat în a fi primită şi ascultată de ministrul Cercetării, Mike Luiza a spus că i-a mulţumit ministrului că a lăsat-o „să facă trotuarul, precum „fetele“ din Tunari” şi că acesta este respectul de care s-a bucurat din partea actualului Guvern. Ceilalţi candidaţi şi-au prezentat pe scurt biografiile şi platforma, iar ceremonia s-a încheiat pe ritmurile „Odei Bucuriei” a lui Beethoven şi prin invitarea pe scenă, alături de candidaţi, a tuturor primarilor PSD. Candidaţii PSD Covasna la alegerile de la sfârşitul lunii sunt, pentru Senat, Nicolae Enea şi Gheorghe Marin, iar pentru Camera Deputaţilor Rădiţa Palela, Dumitru Marinescu, Mike Luiza şi Horia Grama.

Bianca Stupu

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.