POLITICA 2 iunie 2022

Prefectura Covasna: audiențele de la Întorsura Buzăului, amânate cu o săptămână

de Covasna Media | 587 vizualizări

Audiențele în teritoriu ale prefectului județului Covasna continuă, însă cu o amânare în programul obișnuit. Dacă, după planificarea inițială, locuitorii zonei Buzaielor ar fi putut să se întâlnească joi, 2 iunie, cu Ráduly István, din motive obiective, activitatea s-a amânat cu o săptămână și va avea loc în 9 iunie. 

Cauza amânării este sărbătoarea Înălțării Domnului și implicit activitățile organizate în peste 10 locuri din județ cu ocazia Zilei Eroilor. 

Audiența de joi, 2 iunie, când trebuia să fiu la Întorsura Buzăului, trebuie să o amânăm pentru 9 iunie, întrucât în 2 iunie este ziua Înălțării Domnului și, în afară că este și Ziua Eroilor, este o zi foarte importantă religioasă și, consultându-ne cu domnul primar Raul Urdă, cred că nu o să prea vină cetățenii. Așa că o să amânăm”, a spus marți, într-o conferință de presă, prefectul Ráduly István. 

Astfel, cei care vor să meargă în audiență la prefect, joi, 9 iunie, la Primăria Întorsura Buzăului, începând cu ora 12:00, trebuie să se înscrie apelând numărul de telefon 0267 315 444. 

Recordul de prezență la audiențele în teritoriu ale prefectului județului Covasna s-a înregistrat joi, 5 mai, la Baraolt. Atunci, șapte persoane au participat la întâlniri față în față cu reprezentanții Guvernului în teritoriu. 

Prefectul județului Covasna este, de regulă, prezent în prima zi de joi a fiecărei luni, prin rotație, în una dintre primăriile orașelor din județ pentru audiențele externe. 

Scopul acestor întâlniri este de a facilita comunicarea cu cetățenii și de a fi mai aproape de problemele acestora, pentru că nu toți au posibilitatea să ajungă la Sfântu Gheorghe în audiență, spunea prefectul anul trecut, când s-a inițiat demersul. 

Sursa foto: Facebook/Instituția Prefectului Județul Covasna 

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.