POLITICA 15 ianuarie 2020

PNL Covasna: La Întorsura Buzăului s-a înființat poliția politică

de Covasna Media | 5486 vizualizări

Cu surprindere am aflat că la Întorsura Buzăului a început campania electorală a actualului primar, prin mai multe sesizări la poliție împotriva cetățenilor care, pe bună dreptate, și-au manifestat în spațiul public nemulțumirea despre cum arată localitatea lor și despre cum a fost administrată în ultimii ani.

Nu credem că este o întâmplare faptul că d-nul Leca Băncilă a demarat acum aceste acțiuni, ținând cont de faptul că se apropie alegerile locale și împotriva celor pe care îi consideră adversari trebuiau scoși așii din mânecă. De asemenea nu credem că este o întâmplare faptul că d-nul primar îl amenință cu procese pe administratorul grupului „Votăm pentru noi“, unde s-au făcut postările împotriva dumnealui, care din pură întâmplare este candidatul PNL pentru funcția de primar la următoarele alegeri locale. Poate crede că istoria se repetă, țînând cont de faptul că la trecutele alegeri a reușit să scape de principalul contracandidat prin metode nu tocmai corecte, dar trebuie să știe că o realitate de necontestat este faptul că localitatea Întorsura Buzăului arată acum mai rău că oricând în ultimii 25 de ani și cetățenii sunt nemulțumiți pe bună dreptate. Nimănui nu-i este ușor să nu poată ajunge cu mașină până la casa unde locuiește, să-și ia pantofi de schimb sau cizme când pleacă la muncă (dacă are loc de muncă pentru că principalul angajator în localitate este primăria) sau să suporte ca stradă pe care locuiește să fie săpată de 3 ori în timp ce sediul primăriei se ridică tot mai falnic.

Acestea sunt adevăratele motive pentru care cetățenii au reacționat, iar explicațiile celor care administrează localitatea despre eșecul lor, sunt doar scuze penibile și vorbe goale, așa că domnule primar, așteptăm cu interes concretizarea acțiunilor dumneavoastră în instanță  împotriva celor care v-au votat în trecut și de la care așteptați degeaba un nou vot.    

Olimpiu Floroian

Președinte PNL Covasna

(Sursă - comunicat de presă)

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.