POLITICA 14 octombrie 2019

PLUS – Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate a deschis Comunitate Locală și la Întorsura Buzăului

de Covasna Media | 1725 vizualizări

Duminică  avut loc deschiderea Comunități Locale PLUS în Întorsura Buzăului la care au participat coordonatorul Comunităţii Locale, Sorin Popica, membrii PLUS, secretarul general județean Gabriela Prundar dar şi președintele județean al partidului, Radu Matei.

Începând din acest moment, o echipă de tineri vor începe treaba pentru a dezvolta zona Întorsurii Buzăului. Deocamdată este în proces o cercetare ce are ca scop descoperirea problemelor în funcție de fiecare zonă a orașului după care se vor găsi și rezolvările acestora. În cele ce urmează se vor crea departamente pe domenii precum turism, infrastructură dar și pe fonduri europene.

Echipa este formată din tineri ambițioși, cu dorință de schimbare dar și cu un bagaj de cunoștințe și experiențe din diferite domenii, de la politică, sociologie și relații publice, la arhitectură, IT și lista poate continua, care împreună vor ajuta la îndeplinirea scopului și anume: dezvoltarea orașului Întorsura Buzăului. În continuare PLUS caută membrii care vor să participe la acest proces de schimbare.

În curând vor reveni și cu un interviu unde vom afla ce planuri au în continuare. 

(Echipa PLUS Covasna) 

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.