POLITICA 21 decembrie 2012

Partidul Forța Civică a ajuns și în județul Covasna

de Covasna Media | 709 vizualizări

În urmă cu câteva zile a fost înființată organizația județeană Covasna a Partidului Forța Civică (PFC), la eveniment luând parte vicepreședintele Biroului Permanent Național, Ioan Dumitru Puchianu. Președintele organizației județene Covasna a fost confirmat Stelian Olimpiu Floroian, iar din Biroul Permanent Județean Covasna vor mai face parte printre alţii Ambrus-Mihai Farkas – Primvicepreședinte, Simona Negrilă – Secretar General, Camil Buzatu – Vicepreședinte, Vasilica Sălăgean – Președinte al Organizației de Femei, Adrian Bucur – președinte al Organizației Municipale Sfântu Gheorghe şi Iulian Andrei Matieș – președinte al Organizației de Tineret.

Proiectul politic al Forței Civice prevede construcția dreptei și reformarea radicală a statului prin restructurarea masivă a aparatului de stat, prevăzându-se că niciunul dintre cei implicați în Partid nu va avea un câștig personal. Forța Civică îș dorește implicare în construirea unei societăți prin forțe proprii și a unei forțe politice detașate de moravurile și obiceiurile politicienilor.

Cei prezenți la constituirea filialei județene au arătat că îi doresc alături pe cei care vor să facă bine public și nu oameni lipsiți de spirit național sau mânați de dorința de a ajunge la „butoane”. Forța Civică nu-și propune să devină un partid de masă, ci un partid al oamenilor care se bucură de recunoaștere și apreciere în mediile în care își desfășoară activitatea.

Mai mult, Forța Civică a luat naștere adresându-se în primul rând segmentului de populație de peste 60% care nu participă la vot deoarece nu a fost convins de către niciun partid politic să o facă.

Teme articol: Forta Civica Covasna PFC
Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.