POLITICA 7 aprilie 2013

Lucia Albert, aleasă preşedinte a organizaţiei de femei a PDL Covasna

de Covasna Media | 1415 vizualizări

PDL Covasna a continuat procesul de reorganizare internă prin desfăşurarea alegerilor organizaţiei judeţene de femei. Cu această ocazie, vineri a fost ales noul Birou Permanent Judeţean al OFPDL Covasna. La alegeri au participat un număr de 64 de delegaţi din toate organizaţiile locale ale OFPDL.

În urma analizei candidaturilor depuse şi a desfăşurarii votului, preşedinte al organizaţiei OFPDL Covasna a fost aleasă Lucia Albert. Aceasta este secondată la conducerea organizaţiei de către prim-vicepreşedinţii Florentina Floroianu, Elena-Vichi Soare şi secretarul general Ecaterina Arboreanu.

Cosmin Boricean aprilie 2013

Cosmin Boricean, membru al Consiliului Naţional de Coordonare al PDL

Sâmbătă, la Bucureşti au avut loc alegerile noului Birou Permanent Naţional al PDL. Organizaţia Covasna a fost reprezentată la aceste alegeri de 7 delegaţi. Printre candidaţi, s-a aflat şi secretarul general al PDL Covasna şi preşedinte al organizaţiei municipale, Cosmin Boricean. Acesta îşi depusese candidatura la funcţia de membru al Comisiei Naţionale de Revizie şi Control.

În urma alegerilor, Cosmin Boricean a fost ales membru al CNRC cu 352 de voturi din cele 520 valid exprimate, devenind astfel membru de drept al Consiliului Naţional de Coordonare al PDL.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.