POLITICA 30 ianuarie 2013

„Îl susţinem pe Sorin Popica, singurul candidat independent la Primăria Covasna”

de Covasna Media | 1353 vizualizări

Candidatul independent pentru Primăria Covasna, Sorin Popica, se bucură de susținerea unei categorii largi de oameni din oraș – de la oameni simpli și până la oameni de afaceri, localnici ori investitori în orașul celor 1.000 de izvoare, cu toții sunt încrezători că ziua alegerilor, 3 februarie, va aduce o schimbare istorică. Dincolo de cei din comunitatea românească, alături de Popica sunt și etnici maghiari care consideră că a vota un om independent politic, cu inițiative economice și cu o prestanță socială de netăgăduit este mult mai important decât a vota pur și simplu etnic. Implicat în viața comunității și cunoscut ca fiind un foarte bun om de afaceri, Sorin Popica devine astfel candidatul de referință pentru majoritatea celor din Covasna și, etnici români sau maghiari, oamenii își doresc aici prosperitate, înțelegere și evoluție pentru un viitor cât mai bun, care să le permită să rămână în orașul lor și să nu-i împingă să caute împlinirea altundeva.

Unul dintre cei mai mari susținători ai lui Sorin Popica este preotul paroh al Parohiei Ortodoxe Române din Covasna, Ioan Ovidiu Măciucă.

„Îl susțin fără rezerve pe Sorin Popica pentru că e un vrednic credincios al Parohiei noastre, pentru că e mereu aproape de covăsneni și de problemele noastre, fiind și un membru activ al Asociației Iustinian Teculescu și totodată membru al Consiliului Parohial. E ctitor al Bisericii cu hramul Înălțarea Domnului din Covasna și un om apropiat de semenii săi pe care i-a ajutat, atunci când a putut, fără a ține cont că sunt români sau maghiari. Pentru toate acestea, Sorin Popica merită să fie primarul Covasnei!”

Paul Nicolae Suceveanu – medic al Spitalului de Cardiologie Covasna

„Sorin Popica și-a dovedit, în toată traiectoria vieții sale sociale, capacitățile manageriale. Are o dragoste pentru urbe, pentru cetate, de netăgăduit și de asta îl susțin în alegerile pentru Primărie. Este un om deosebit și aș spune asta oricând, nu doar acum – știu că își iubește locurile natale și cred cu sinceritate în voința sa de a se dedica binelui Covasnei. E o persoană echilibrată, un om răbdător, care îi ascultă pe ceilalți și care nu a făcut niciodată deosebire între români și maghiari. Tatăl său, Iordan Popica, a fost un om deosebit de respectat, viceprimar al orașului și a reușit să transmită fiului Sorin toate valorile de care are nevoie un om pentru a trece demn prin viață. De asta, susținerea pentru Sorin Popica, care și-a dovedit capacitățile manageriale, este fermă!”

Ovidiu Costea – om de afaceri, proprietar Hotel Clermont Covasna

Ovidiu Costea – om de afaceri, proprietar Hotel Clermont Covasna

„Îl susțin pe Sorin Popica pentru că a dovedit că este un bun administrator, un om cu perspective mari, cu viziune pentru Covasna. Pune suflet în tot ceea ce face, are voință, nu este un individualist ci un om de echipă și toate astea îl fac potrivit pentru Primăria Covasna.”

Dragoș Piper – bancher, investitor bucureștean în Covasna

„Sorin Popica merită să fie primar al Covasnei pentru că este ceea ce aș numi un localnic pur, care cunoaște bine problemele orașului. Este un om respectat în comunitate, de către români și maghiari în egală măsură, un susținător al tradițiilor – și asta se vede prin investiția sa în agricultura covăsneană.”

Rareș Lazăr – fermier, crescător de ovine

„Sorin Popica este un bun gospodar și asta se vede în tot ceea ce face, se vede când intri în curtea sa, se vede când analizezi ceea ce a realizat până acum. Este un om popular, care mereu are câte o vorbă bună pentru fiecare și cred că toate acestea sunt de ajuns pentru a merita susținerea mea, a noastră a tuturor.”

Henorel Olărescu – directorul Școlii Generale „Avram Iancu” din Voinești-Covasna

Henorel Olărescu – directorul Școlii Generale „Avram Iancu” din Voinești-Covasna

„Sorin Popica este candidatul pe care îl voi vota în alegerile din 3 februarie pentru că îl cunosc de o viață, am fost colegi de școală din clasa I până în clasa a XII-a; mi-e prieten și om drag, dar mai presus de toate îl susțin pentru că merită. A dovedit-o prin caracterul său şi sunt convins că poate face multe pentru orașul Covasna. Fostul primar Lőrincz Zsigmond a fost un om întreprinzător care a făcut în 5 ani cât nu au făcut alții în 20, iar Sorin Popica este singurul care poate continua proiectele regretatului primar. Chiar dacă nu l-aș fi cunoscut personal tot l-aș fi susținut pe Sorin Popica, pentru că de-a lungul timpului, prin afacerile sale, a dovedit că e un om gospodar. Categoric merg pe mâna sa pentru Primăria Covasna!”

Gheorghe Cojocaru – profesor Educație Fizică și Sport la Spitalul de Cardiologie Covasna

„Îl susțin pe Sorin Popica pentru că este un bun gospodar, are afaceri proprii, ceea ce înseamnă că este independent financiar și astfel este ferit de tentațiile care apar în funcțiile publice. Sorin Popica este un român adevărat bine văzut în comunitatea românească și acceptat inclusiv în comunitatea maghiară. Un primar bun trebuie să fie un gospodar bun, iar Sorin Popica este cu siguranță un astfel de om; important este să știi să gospodărești banii și așa puțini pe care îi are o primărie. Iar Sorin Popica, prin conexiunile, relațiile și priceperea sa, sunt convins că poate aduce bani în Covasna.”

Virgil Brașoveanu – om de afaceri din Covasna

Virgil Brașoveanu – om de afaceri din Covasna

„Primul motiv pentru care Sorin Popica merită susținerea mea este că vine din sectorul privat: are o gândire economică pragmatică, așa cum avea și regretatul primar Lőrincz Zsigmond, şi total diferită de a celor care vin din sectorul bugetar. Pentru conducerea unei primării este nevoie de o gândire economică, nu de una politică, iar Sorin Popica are tot ceea ce-i trebuie în acest sens, de asta are susținerea mea totală.”

Luca Nelu – secretar al Asociației Cultural Creștine Iustinian Teculescu, Covasna

„Îl susțin pe Sorin Popica pentru că îl cunosc bine, de foarte multă vreme. E un om bine pregătit, serios și provine dintr-o familie foarte respectată. Cred că merită sprijinul nostru, mai ales că vrea să continue proiectele regretatului primar Lőrincz Zsigmond. Împreună cu toată familia și prietenii noștri îl susținem pe Sorin Popica, un om activ și care a dovedit că poate face multe, prin forțe proprii.”

Nicolae Enea – medic la Spitalul de Cardiologie Covasna, președinte al Organizației PSD Covasna

Nicolae Enea – medic la Spitalul de Cardiologie Covasna, președinte al Organizației PSD Covasna

„Sorin Popica are susținerea mea, a noastră, pentru a avea șansa unui primar român în Covasna, dar și pentru că este un om capabil. PSD a lăsat deoparte orgoliile de partid și sunt primul care am mizat pe acest om serios, inteligent, unul dintre cei mai buni candidați independenți posibili.”

Bujor Vrâncean – şeful Stației Meteo Lăcăuți

„Am lucrat ani întregi cu Sorin Popica și pentru noi, cei cinci angajați ai Stației Meteo, este candidatul ideal – un om punctual, isteț, cu simț de răspundere, care reușește în tot ceea ce își propune. De asta merită să fie primarul Covasnei.”

30012013-8-1

Codruț Sulea – medic veterinar Covasna

„Îl susțin pe Sorin Popica pentru că este un bun român, apropiat de oameni și vine din mediul privat. A dovedit că e un om serios și capabil, tocmai de asta este cel mai potrivit pentru conducerea Covasnei.”

Anamaria Papuc – inginer la Gospodăria Comunală Covasna

„Îl susțin fără nicio reținere. Sorin Popica este un om cu perspective, care provine dintr-o familie cumsecade. E un om de afaceri care a dovedit în timp că știe să facă treabă și care poate face ceva pentru Covasna.”

Ioan Oprea – fermier

Ioan Oprea – fermier

„Îl susțin pe Sorin Popica pentru că vine din mediul privat. E un om care se implică în tot ceea ce face, nu face niciun lucru pe jumătate sau de mântuială. E un om plăcut de către semenii săi, nu e implicat în politică, nu are probleme etnice și cred că de asta avem nevoie la Primărie: de un om valoros precum el, care să știe cum să dezvolte orașul, prin priceperea și relațiile sale.”

Nicolae Costea – administrator firmă în domeniul agriculturii şi turismului

Nicolae Costea – administrator firmă în domeniul agriculturii şi turismului

„Îl susţin pe Sorin Popica pentru că este un om deosebit, care a înţeles de-a lungul vremii să facă numai bine. Şi-a dovedit capacităţile prin ceea ce a realizat şi nu cred că există cineva mai potrivit decât el pentru Primăria Covasnei.”

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.