POLITICA 1 iunie 2012

Horia Grama, preşedinte PSD: Funcţia de preşedinte AVAS nu e incompatibilă cu cea de candidat la preşedinţia CJ

de Agerpres | 338 vizualizări

Liderul PSD Covasna, deputatul Horia Grama, susţine că noul şef al Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Marius Obreja, susţinut de USL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, nu este incompatibil cu calitatea de candidat.

Horia Grama a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că criticile aduse de PDL la adresa lui Marius Obreja sunt generate de „invidie”, menţionând că acesta va reveni în judeţ dacă va ieşi învingător la alegeri.

„Întrezăresc o uşoară tentă de invidie din partea PDL. E foarte bine că Marius Obreja a prins un loc la Bucureşti într-o instituţie importantă. Nu văd de ce sunt îngrijoraţi cei din PDL (...) Dacă va ieşi preşedinte al CJ sunt convins că Obreja va opta pentru acest post şi va renunţa la cel de la AVAS”, a declarat Horia Grama.

Marius Obreja, care conduce de mai mulţi ani filiala PNL Covasna, a fost numit vinerea trecută de premierul Victor Ponta în funcţia de preşedinte al AVAS.

În cursul zilei de miercuri, liderii PDL Covasna l-au criticat pentru că a acceptat această funcţie în plină campanie electorală, „lăsându-şi baltă” colegii de partid şi de alianţă.

Gheorghe Neagovici, candidatul Alianţei Civice Pentru Comunitate pentru funcţia de preşedinte al CJ Covasna, a declarat că este „incorect faţă de electorat ca în plină campanie să laşi totul baltă şi să pleci la Bucureşti”, dar şi că prin acest gest alegătorii pot vedea ce primează pentru unii: interesele personale sau cele ale comunităţii.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.