POLITICA 8 iulie 2009

Guruianu îi dă întâlnire lui Grama la Restaurantul Şugaş

de Covasna Media | 786 vizualizări

Preşedintele PNL Sfântu Gheor ghe, Mădălin Guruianu, îl invită pe preşedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, la o confruntare faţă în faţă în care fiecare să vorbească despre realizări şi planuri concrete.

Arătându-se dezamăgit de faptul că Horia Grama a anunţat că nu va mai continua disputa apărută între cei doi, tocmai în momentul în care venise vorba despre o dezbatere în care ambii să-şi prezinte realizările, Mădălin Guruianu a hotărât să-i lanseze totuşi o invitaţie concretă preşedintelui PSD Covasna.

Astfel, Guruianu a ales ziua de vineri, 17 iulie, când îl va aştepta pe Horia Grama la Restaurantul Şugaş, de la ora 16, pentru a-şi prezenta fiecare proiectele.

„Consider că domnul Grama nu e o cauză pierdută şi cred că împreună putem construi multe. Am vorbit însă despre o dezbatere - confruntare deoarece cred că este obligatoriu ca aleşii să manifeste transparenţă. Consider că aceasta ar putea fi o bună ocazie pentru un nou început între domnul Grama şi mine”, a explicat Mădălin Guruianu.

Grama refuză invitaţia

Contactat telefonic, preşedintele PSD Covasna a arătat că nu va da curs unei asemenea invitaţii, pe care o consideră nejustificată. „Categoric nu am ce confruntare să am cu acest domn.

Domnul Guruianu să-şi facă el bilanţurile, eu nu am cum să mă compar cu el şi mi le voi face separat pe ale mele. Domnul Guruianu consumă bani, eu însă am adus bani. Sub nicio formă nu mă voi coborî la asemenea dispute”, a declarat Horia Grama.

Deputatul PSD Horia Grama la acuzat, recent, pe Mădălin Guruianu ca fiind „coada de topor a UDMR”, deoarece acesta s-a alăturat vocilor ce l-au contestat, în ultimele săptămâni, pe actualul director al Direcţiei Judeţene pentru Tineret Covasna, Ciprian Grosu. Într-o scrisoare deschisă către Horia Grama, Guruianu a arătat că atacurile deputatului de Covasna au venit pe fondul refuzului său de a-l apăra, „doar pentru că este român“, pe directorul DJT Covasna, Ciprian Grosu, pe care l-a catalogat a fi „un mincinos, manipulator şi imoral”. În respectiva scrisoare deschisă, Mădălin Guruianu a calificat dorinţa lui Horia Grama de a pune capăt disputei ca fiind „o dovadă de maxim politicianism şi de lipsă totală de cavalerism“, amintind că nu el a iniţiat această „dispută verbală“ ci chiar deputatul PSD, atunci când a sărit în apărarea directorului DJT Covasna.

Monica Rizea

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
adrian, 9 iulie 2009
Nu inteleg motivul pentru care dnul Guruianu il cheama pe Grama la restaurant! Sa inteleg ca politica la noi se face la un pahar de vin si-o friptura? Sau poate o masa copiasa ii va unii pe cei doi citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.