POLITICA 9 august 2021

Floroian Olimpiu Stelian, votat în unanimitate pentru al doilea mandat la conducerea PNL Covasna

de Mirela Cara Dragu | 1965 vizualizări

Duminică, la Hotel Clermont Covasna, membrii Organizației Județene PNL Covasna s-au reunit pentru a alege președintele filialei pentru următorii patru ani. Floroian Olimpiu Stelian, care nu a avut niciun contracandidat, a început un nou mandat. În cadrul întâlnirii, au mai fost votate și alte persoane pentru diferite funcții în organizație. La întâlnire, a fost prezent și actualul președinte al PNL, Ludovic Orban. 

La reuniunea de la Covasna au participat, pe lângă președintele partidului, Ludovic Orban, și alți reprezentanți ai formațiunii, între care Violeta Alexandru, fostul ministru al Muncii; Fagarasian Valentin, deputat diaspora; Adrian Veștea, președintele CJ și al PNL Brașov; Antonel Tănase, președinte al filialei Sector 3, București. 

În urma voturilor exprimate unanim de participanți, Floroian Olimpiu Stelian, singurul candidat pentru postul de președinte al PNL Covasna, a început un nou mandat. Acesta a declarat că, dacă în primul mandat s-a concentrat pe creșterea organizației, în noul mandat se va concentra pe concretizarea promisiunilor electorale din anii trecuți. „Dacă în trecutul mandat m-am canalizat și m-am concentrat mai mult pe dezvoltarea organizațiilor, pe aducerea de membri noi în organizații, pe fixarea de organizații noi, mandatul pe care o să-l încep se va referi în primul rând la ceea ce am promis în campaniile electorale. Împreună cu noul birou politic județean, ne vom ocupa de a promova și a rezolva problemele pe care în campaniile trecute le-am promis cetățenilor”, a spus Floroian. 

Acesta a mai afirmat că speră într-o mai bună comunicare cu conducerea de la Centru a partidului, astfel încât demersurile pe care le va întreprinde să nu trebuiască să aștepte prea mult. „De la Centru aștept în primul rând comunicare. Este foarte important să existe o comunicare corectă. Este foarte important ca, atunci când vrei să rezolvi ceva, să poți discuta cu persoane care te pot ajuta și care îți pot da informații și relații”, a declarat Floroian pentru Observatorul de Covasna, imediat după alegeri. 

Duminică, au mai fost votați și alți membri pentru diferite alte poziții în cadrul organizației județene a PNL, cum ar fi Daniel Șanta, prim-vicepreședinte în cadrul departamentului pentru Strategii Politice și Comunicare, Silviu Popica, prim-vicepreședinte în cadrul departamentului Politici Publice și Răzvan George Comăneci, vicepreședinte în cadrul departamentului Imagine, Comunicare, Relații cu mass-media și purtător de cuvânt.  

Președintele PNL Ludovic Orban, care în timpul ședinței a explicat că a luat decizia de a candida din nou pentru conducerea partidului pentru că își dorește să ducă formațiunea politică către o guvernare cât mai lungă, a precizat că are încredere în Olimpiu Floroian și că speră ca acesta să reușească să atragă și votanți din rândul cetățenilor români de etnie maghiară. „Domnul Floroian a reușit să construiască o organizație, să dezvolte, să creeze noi organizații locale, să obțină rezultate bune și foarte bune și cea mai bună dovadă că a reușit acest lucru este faptul că acum candidează fără să aibă contracandidat, ceea ce înseamnă că membrii Partidului Național Liberal din județul Covasna au încredere în domnul Floroian și îi apreciază activitatea pe care a depus-o”, a declarat liderul PNL. 

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.