POLITICA 12 iulie 2022

Educație antreprenorială pentru tinerii liberali

de Covasna Media | 1286 vizualizări

Membri ai organizației de tineret a PNL Covasna au participat la o prezentare a programului de finanțare „Start-Up Nation România”

La sfârșitul săptămânii trecute, mai mulți membri ai organizației de tineret a Partidului Național Liberal au participat la Sfântu Gheorghe, la o prezentare a programului de finanțare „Start-Up Nation România”. 

Tinerii s-au putut familiariza cu modalitatea de acces la finanțare, cu oportunitățile pe care programul le oferă, dar și cu provocările pe care le aduce viața antreprenorială, într-un dialog cu reprezentanți ai mediului de afaceri și colegi de partid. Prezentarea a fost susținută de către Farkas Ambrus, consultant specializat în accesarea de fonduri nerambursabile. 

Încercăm să le oferim colegilor din organizația de tineret oportunitatea de a afla informații relevante de la specialiști în domeniu, astfel încât cei dornici să înceapă o carieră în antreprenoriat să aibă un plus de cunoștințe și suport”, a declarat la finalul evenimentului Răzvan Comăneci, președinte al TNL Covasna.

Prezent la întâlnire, președintele PNL Covasna, Olimpiu Floroian, a declarat: „Sunt bucuros că astfel de inițiative sunt tot mai dese și am convingerea că tinerii noștri au doar de câștigat prin participarea la activități educaționale de acest fel. Reușim în felul acesta și să exploatăm mai bine cunoștințele și experiența unora dintre colegii noștri din filială, care pot oricând împărtăși informații și idei valoroase cu colegii lor, chiar și cei mai tineri”.

Programul Start-Up Nation România este una dintre cele mai așteptate măsuri gestionate de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT), destinată stimulării înființării întreprinderilor mici și mijlocii. 

Procedura de implementare a programului Start-Up Nation, care cuprinde condițiile de finanțare și grila de punctaj, a fost deja publicată în Monitorul Oficial.

Pe lângă această a treia ediție a programului SUN, Ministerul Antreprenoriatului și Turismului ar trebui să lanseze, succesiv, și alte programe de finanțare a IMM-urilor, cu bani de la stat: Microindustrializare, Comerț-Servicii, Femeia Antreprenor etc.

(Sursa: comunicat de presă)

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.