POLITICA 17 octombrie 2008

Covăsnenii vor descentralizare, dar şi salarii mai mari

de Covasna Media | 699 vizualizări

Toţi cei cinci candidaţi liberali din judeţ la alegerile parlamentare de luna viitoare au fost validaţi de Autoritatea Naţională Electorală, mai puţin chiar liderul lor, Marius Obreja, care a avut dificultăţi în completarea unui chestionar. Liderul PNL a declarat că aceasta nu e o problemă şi că, între timp, problema s-a rezolvat, iar dosarul urmează să fie înregistrat.

Descentralizare şi salarii mai mari

Marius Obreja a declarat că în campania care va începe luna viitoare şi-a propus să insiste pe obiective foarte clare, specifice judeţului. Unul dintre aceste deziderate este o mai mare libertate de mişcare şi de decizie la nivelul autorităţilor locale. „Am făcut un sondaj de opinie de start în urma căruia a rezultat că oamenii vor în continuare o mai mare libertate faţă de centru. Bucureştiul să ne mai lase din mână, cei care locuiesc întro anumită zonă ştiu cel mai bine problemele specifice zonei respective“, a spus Obreja. Tot el a apreciat că termenul de „autonomie” s-a demonetizat şi a spus că, dacă ar fi întrebaţi oamenii ce ar alege între autonomie şi salarii mai mari, cu siguranţă oamenii ar alege salariile mai mari.

Campanie pentru om, nu pentru partid

Liderul PNL Covasna a afirmat că pentru campania care va începe luna viitoare, omul va trece înaintea partidului. „Eu voi face campanie pentru Marius Obreja, nu pentru PNL, trebuie să insist pe imaginea mea şi nu pe cea a partidului. În urma sondajului realizat în zona Întorsurii Buzăului am constatat că eu, Baciu şi Grama avem şanse reale de reuşită“, a spus Obreja. Acesta rămâne în continuare la ideea că UDMR-ul nu va avea suficiente voturi pentru ca, la redistribuire, în colegiul IV să iasă un deputat maghiar.

Bianca Stupu

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.