POLITICA 14 august 2018

Comunicat de presă PNL Covasna: Am fost acolo

de Covasna Media | 845 vizualizări

În seara zilei de 10.08.2018 am fost acolo, în Piaţa Victoriei din Bucureşti. Împreună cu un grup de români din judeţul Covasna, membri ai Partidului Naţional Liberal, am fost acolo pentru a protesta împotriva celor care guvernează mai prost ca oricând această ţară, a celor care vor să guverneze fără a învăţa înainte să scrie şi să citească, a celor care nu sunt în stare să susţină funcţionarea întreprinderilor private care sunt principala sursă de alimentare a bugetului ţării, am fost acolo pentru că am simţit nevoia şi noi cei din Covasna să protestăm împotriva celor care au votat noul Cod Administrativ, act normativ care ne afectează în mod direct.

Am fost acolo ca să protestăm împotriva celor care, prin modul cum conduc ţara în acest moment, în loc să creeze locuri de muncă nu fac decât să oblige tot mai mulţi români să-şi părăsească ţara.

În drum spre Piaţa Victoriei am întâlnit români entuziaşti, care fluturau steaguri şi ne bucuram de atmosfera calmă aşa cum ne doream cu toţii să fie. Şi aşa a fost până când au început din senin provocările jandarmilor, furioşi parcă pe preacalmul protestatarilor. Am fost acolo şi am văzut aceste lucruri, erau aievea şi nu puteam să credem că cei care erau agresori erau cei care trebuiau de fapt să protejeze populaţia. Aceşti jandarmi păreau că vor să recupereze toată perioadă lungă în care nu au avut parte de lovituri în cetăţeni, aşa încât se părea că abia au aşteptat să arate şefilor Dragnea şi Carmen Dan cât de recunoscători le sunt pentru salariilor pe care le primesc. Ştim că toate acestea sunt adevărate pentru că AM FOST ACOLO.

Am fost acolo şi nu ne pare rău, pentru că am mai aflat un lucru important pentru România şi anume că acest guvern neosocialist care conduce ţara, vrea neapărat să închidă gura poporului pentru că se tem de noi. Nu putem să nu ne întrebăm cum pot unele partide precum ALDE şi UDMR să  susţină în continuare acest cancer politic numit PSD? Târziu, când am văzut oameni pe tărgi, plini de sânge, vânaţi pe străzi, am înţeles de ce lumea strigă în stradă... împotriva PSD.

Olimpiu Floroian,

Preşedinte PNL Covasna

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.