POLITICA 10 ianuarie 2011

Câteva partide din judeţ se pregătesc deja pentru alegerile locale

de Covasna Media | 590 vizualizări

Anul 2011 este un an preelectoral, iar majoritatea partidelor se pregătesc deja de alegeri căutând să câştige cât mai mult teren şi încredere în faţa cetăţenilor.

Liderul PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, a declarat că liberalii vor lansa încă din acest an lista candidaţilor pe care îi vor susţine la alegerile pentru Consiliul Local Sfântu Gheorghe.

Potrivit acestuia pe listă vor fi în special tineri, atât români cât şi maghiari, care s-au implicat în ultimii ani în diverse acţiuni în cadrul comunităţii deoarece aceştia şi-au demonstrat calităţile de viitori lideri ai comunităţii iar promovarea acestora va aduce un plus de credibilitate Consiliului Local.

Mădălin Guruianu a explicat că publicarea listei cu tinerii candidaţi va permite locuitorilor din Sfântu Gheorghe să studieze bine candidaţii şi să nu facă alegeri numai din punctul de vedere al campaniei electorale de patru săptămâni dinaintea alegerilor deoarece realitatea nu este mereu bine reprezentată pe nişte panouri informative.

Şi PCM Sfântu Gheorghe se pregăteşte de alegeri

Preşedintele filialei Sfântu Gheorghe a Partidului Civic Maghiar (PCM), Balint Jozsef, consideră că acest an este unul critic din punct de vedere al alegerilor locale de anul viitor deoarece membrii partidului trebuie să capete mai multă eperienţă în domeniul administraţiei locale.

„La nivelul municipiului Sfântu Gheorghe PCM trebuie să rezolve trei probleme esenţiale pentru a fi cât mai aproape de câştigarea alegerilor de anul viitor. În primul rând trebuie să construim câteva structuri reprezentative pentru partid şi să atragem mai mulţi membri în rândurile noastre. În doilea rând trebuie să strângem legăturile dintre conducerea partidului cu membrii săi şi să facem întâlniri periodice cu aceştia pentru a demonstra că suntem de încredere şi nu în ultimul rând să facem o conducere cât mai eficientă pentru o comunicare mai bună cu cetăţenii”, a explicat Balint Jozsef.

Balint a mai spus că anul acesta vor căuta candidaţi eligibili pentru alegerile din 2012 deoarece s-au departajat deja de Tokes Laszlo şi au demonstrat că PCM nu este o organizaţie politică sub influenţa acestuia. Din punctul de vedere a lui Balint Joszef acest lucru ar trebui să inspire mai multă încredere deoarece vor să se apropie mai mult de societate.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
zuzu, 10 ianuarie 2011
Cred ca s-a grabit Madalin.....inte timp s-a incheiat alianta cu conservatorii...asa ca ...o sa se refaca lista.....
Costi Holospin, 10 ianuarie 2011
Sa fim seriosi ! Aceasta este doar publicitate scrisa in presa, Madalin ar trebui sa stie foarte bine acest lucru. PNL trebuie sa tina cont de capriciile PC si cele PSD, probabil el intrand in PNL citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.