POLITICA 28 martie 2013

Angajările în administraţia locală, deblocate

de Covasna Media | 417 vizualizări

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat azi că angajările în administraţia locală vor fi deblocate. El a anunţat revenirea la raportul 1- 1 la angajări. „Trebuie să adoptăm rapid măsura aceasta pentru că sunt foarte multe instituţii locale care nu mai au suficient personal”, a spus Liviu Dragnea.

„Ajungem la situaţii nepermise. Sunt primării de comune care mai au 3 sau 4 angajaţi cu primar cu tot şi le este foarte greu să funcţioneze. Nu va fi o măsură singulară. Lucrăm la un pachet astfel încăt să ajungem la deblocarea de 1- 1 dar în acelaşi timp să continuăm procesul la nivel central cu scăderea cheltuielilor cu personalul şi cu bunurile şi serviciile din ministere şi alte agenţii”, a spus Liviu Dragnea.

Nu discutăm de luni de zile, ci de un termen rezonabil de aplicare a acestei măsuri, a precizat el.

„Deocamdată vorbim de administraţia locală. În negocierile cu FMI din ianuarie s-a discutat şi s-a trecut în scrisoarea de intenţie o abordare flexibilă a actualei reguli. Ea şi-a atins obiectivul iniţial, dar nu putem continua cu aceeaşi rigiditate pentru că din ce în ce mai multe instituţii locale pot ajunge în blocaj”, a susţinut Liviu Dragnea.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.