LIFESTYLE 18 iulie 2016

Un bărbat din Noua Zeelandă a renunțat la locul de muncă pentru a putea juca „full-time“ Pokemon Go

de Agerpres | 541 vizualizări

Un bărbat din Noua Zeelandă a renunțat la locul de muncă pentru a putea juca Pokemon Go „full-time“, scrie luni BBC News în ediția electronică.

Tom Currie lucra ca barman și ospătar la un restaurant de pe coasta Hibiscus din apropiere de Auckland, însă a hotărât să renunțe la locul de muncă pentru a se dedica găsirii creaturilor digitale din acest popular joc ce rulează pe telefonul său mobil.

El a declarat că se bazează pe prietenii săi și pe familia sa pentru a-l ajuta, însă recunoaște că părinții au fost derutați de gestul său.

„Când am demisionat, nui-am spus șefului meu că voi intra în lumea în care voi vâna Pokemoni“, a mărturisit acesta pentru portalul Newsbeat al grupului BBC.

„După ce a fost făcută publică decizia mea, l-am sunat pe șeful meu să îi dau câteva detalii în cazul în care va fi contactat de presă“, a mai spus Tom Currie. „'Și am primit un răspuns cu adevărat drăguț de la el: Bravo Tom. Este chiar distractiv. Sper că ești bine și să te distrezi în călătoria ta după Pokemoni“.

„Tatăl meu mi-a trimis printr-un mesaj că a știut întotdeauna că o să ajung celebru“, a mai spus Tom Currie.

De când a început aventura prinderii tuturor monștrilor digitali, Tom a reușit să prindă 91 dintr-un total de 151 de creaturi digitale disponibile în jocul respectiv. Acesta recunoaște că cea mai interesantă parte a jocului este explorarea orașelor în care până acum nu a avut ocazia să ajungă și a reușit să cunoască foarte mulți oameni, turiști și chiar antrenori pentru jocul Pokemon cu prilejul unor întâlniri publice.

Tom susține că a început să fie recunoscut în public în Noua Zeelandă după ce câteva portaluri de știri sau ziare au publicat povestea sa. „Am primit mesaje și pe Facebook din lumea întreagă, mesaje de susținere din America, Irlanda, Canada, India și Nepal“, a declarat Tom Currie, care a recunoscut că își va căuta de lucru sau își va face propria afacere dar numai după ce aventura sa Pokemon va ajunge la sfârșit.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.