LIFESTYLE 26 februarie 2020

Târg Artizanal de Ziua Femeii, la Szimpla

de Daniela Luca | 1535 vizualizări

Meșterii artizani își vor expune cele mai noi articole lucrate manual 

De la bijuterii, genți, rucsacuri, până la articole din ceramică sau din piele, meșterii artizani locali își vor prezenta cele mai noi creații lucrate manual. Târgul va avea loc la cafeneaua Szimpla din Sfântu Gheorghe, între 6 și 8 martie, iar organizatorii spun că oricine își va putea găsi inspirație pentru cadouri reușite.

Între 6 și 8 martie, de la ora 12:00, până la 19:00, târgul de la Szimpla va reuni meșterii artizani locali cu sute de creații lucrate manual.

Printre articolele care vor fi expuse la târg se numără bijuterii, genți și rucsacuri, produse de curățenie, articole din ceramică sau din piele, transmit organizatorii. Pe această listă se vor adăuga și alte obiecte pentru că înscrierile pentru meșterii artizani încă sunt deschise. 

„În perioada 6 - 8 martie, Szimpla organizează târg de Ziua Femeii, unde vă așteptăm cu mic, cu mare, să vă bucurați de oferta artizanilor locali și să alegeți din multitudinea de minunății create de aceștia”, se arată în descrierea evenimentului de pe pagina de Facebook. 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.