LIFESTYLE 13 august 2019

Stand-Up Comedy de vară la Sfântu Gheorghe

de Daniela Luca | 1181 vizualizări

Sfârșitul de săptămână va veni cu un  show de comedie care va avea loc la Big Papa Terrace din centrul municipiului Sfântu Gheorghe. Astfel, sâmbătă, 17 august, de la 20:30,  publicul va avea parte de reprize de reflectare umoristică oferite de Gabriel Gheorghe și Victor Drăgan. 

„Sfântu Gheorghe, vara asta ieși din casă la comedie pe terasă! Vezi ce le poate mintea și hai la show”, transmit organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Originar din Sfântu Gheorghe, stand-up-erul Victor Drăgan ne-a spus că a pășit în lumea umorului în urmă cu opt ani, iar acum revine în orașul său natal alături de Gabriel Gheorghe într-un show de zile mari. 

„Am mai avut spectacole la Sfântu Gheorghe, dar e primul show pe care îl am vara aici. Pregătim un show bun și în fiecare an încerc să vin cu un material nou și cât mai bun. De peste doi ani mergem cu Gabriel împreună în turnee prin țară. Aș vrea să vină lumea în număr cât mai mare. Nu cred că au o alternativă mai bună sâmbăta viitoare la Sfântu Gheorghe și e mai ieftin decât la mare sau la un festival”, ne-a spus Victor Drăgan. 

Cei doi au devenit cunoscuți prin Roastul Vioricăi de la iUmor și au participat la sute de showuri live. 

Cei dornici de o porție de umor pot achiziționa bilete în valoare de 25 de lei de la  Big Papa Terrace, locație unde va avea loc show-ul de sâmbătă. Valoarea biletului va fi de 30 de lei în ziua evenimentului. 

Se pot face rezervări la numerele de telefon 0747 099 080, 0731 093 578. 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.