LIFESTYLE 6 ianuarie 2020

Sfântu Gheorghe devine timp de două zile capitala distracției pentru cei mici

de Covasna Media | 2373 vizualizări

Mii de copii din centrul țării sunt așteptați la întâlnirile cu „Patrula Cățelușilor”, la Sepsi Arena 

Bazat pe celebra serie TV transmisă de Nickelodeon și produsă de Spin Master, Patrula Cățelușilor Live! „Marea Cursă” ajunge în România în cel mai nou turneu live, cu reprezentații extraordinare numai în Sfântu Gheorghe și București. Organizatorii au ales Sepsi Arena pentru spectacole, întrucât sala este printre puținele din țară care permite desfășurarea spectaculoasă de decoruri și personaje.

Show-ul aduce pe scenă cățelușii favoriți ai copiilor, într-o aventură muzicală plină de acțiune și energie. Când Primarul Goodway dispare în timpul Cursei din Golful Aventurii, cățelușii sar în ajutor. Alătură-te lui Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Skye și Everest în primul  lor turneu din România! 

Spectacolul în limba maghiară are loc în data de 7 ianuarie, în timp ce spectacolul în limba română se va desfășura în data de 8 ianuarie, ambele de la ora 18. Ulterior turneul cățelușilor continuă în București,

la Sala Polivalentă, cu reprezentații pe 11 și 12 ianuarie.

Sute de bilete s-au vândut deja, spectacolele se anunță un mare succes, dar iubitorii celor mai celebri cățeluși de pe planetă își mai pot asigura accesul, achiziționând ultimele bilete disponibile online pe www.patrulacățelușilor.ro, pe www.bilete.ro și în format fizic, la intrarea la Sepsi Arena, cu 2 ore înainte de spectacol, numai în cazul în care spectacolul nu va fi sold-out. 

Aducând pe scenă o distribuție formată din personajele preferate din Patrula cățelușilor, VStar Entertainment Group, TEG Life Touring și Nickelodeon prezintă Patrula Cățelușilor Live! „Marea cursă”, un spectacol care demonstrează că „nici o provocare nu e prea mare și nici un cățeluș nu e prea mic”. Scenariul conține lecții pentru toate vârstele, despre responsabilitate socială, aptitudini de relaționare și rezolvare a problemelor, surprinzând fiecare personaj în timp ce își folosește abilitățile unice și lucrează în echipă. Spectacolul este format din 2 acte cu o pauză intermediară și atrage atenția publicului prin marionete Bunraku - costumații inovatoare care dau viață personajelor din Patrula Cățelușilor.

Patrula Cățelușilor este una dintre cele mai iubite emisiuni pentru copiii de vârste fragede. Are un format care înglobează atât divertisment, cât și educație. Abilitățile și experiențele cățelușilor rezonează cu foarte mulți copii din întreaga lume, ceea ce ajută audiența să se identifice cu ei. Știm că atât copiii, cât și părinții vor iubi această experiență prin care îi pot vedea live pe scenă”,  declară reprezentanții Podium Shows.

Spectacolul care durează 1 oră și 20 minute (2 acte și pauze) înglobează o coloană sonoră energică și un scenariu isteț, care reprezintă o introducere perfectă a copiilor în lumea teatrului. Scenariul teatral clasic alături de proiecțiile video de ultimă generație, transpun familiile într-un mediu autentic al Patrulei Cățelușilor, incluzând locații din serial precum Golful Aventurii, Sediul, Insula Focilor, Ferma fermierului Yumi și Muntele lui Jake. Montajele video interactive permit publicului să participe prin interviuri, să ajute la rezolvarea cazurilor împreună cu cățelușii, să îl urmărească pe Primarul Goodway în acțiune și multe alte surprize.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.