LIFESTYLE 17 septembrie 2013

Secretele unui somn liniştit. Ce să faci ca să dormi regeşte

de Covasna Media | 412 vizualizări

De multe ori încercăm să ne odihnim, însă în loc de odihnă primim şi mai multă oboseală, lucru ce duce la stări de nervozitate, anxietate. Pentru a avea un somn cât mai liniştit trebuie să îţi creezi admosfera camerei tale ca fiind liniştitoare, rela­xan­tă.

O muzică bună, ambientală, sau sunete din natură, pot face din somnul tău agitat, un somn liniştit şi relaxant.

Aromaterapia poate fi şi ea o soluţie bună. De multe ori când un miros ne atrage în mod special ne simţim confortabil în preajma lui.

Foloseşte beţişoare parfumate, sau odorizante de cameră în mirosuri uşoare, florale, care îţi pot oferi un somn cât mai plăcut şi liniştit.

Un alt secret important ar fi întunericul. Dacă sunteţi genul de persoană pe care şi luminiţa telefonului care arată că bateria este slabă, vă deranjează, încercaţi să îndepărtaţi din încăpere orice obiect care are leduri şi vă poate agita somnul.

O baie caldă nu strică nimănui înainte de un somn minunat. De când suntem copii simţeam cum Ene vine pe la gene după o baie caldă şi uşor ne retrăgeam către dormitor. Acest lucru nu are de ce să se schimbe nici acum. Fă o baie caldă, alături de nişte uleiuri speciale, eventual o spumă într-o aromă plăcută care să îţi ofere o stare de relaxare, astfel somnul tău va căpăta culoare, vei avea parte de somnul liniştit de care ai atâta nevoie.

(lyla.ro)

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.