LIFESTYLE 16 noiembrie 2023

Seara fetelor: Cum să pregătești un party acasă cu prietenele tale? TOP 4 pași esențiali (P)

de Covasna Media | 553 vizualizări

Nimic nu se compară cu o noapte a fetelor împreună cu cele mai apropiate prietene ale tale! Este ocazia perfectă de a vă distra, de a socializa și de petrecere timp calitativ împreună. Pentru o astfel de petrecere trebuie să pui câteva aspecte la punct, dar nu te stresa! Lucrurile nu sunt atât de complicate și cu siguranță vei planifica un party de milioane. Dacă vrei să afli mai multe, citește acest articol în continuare și vezi care sunt cei 4 pași esențiali!

Iată care sunt detaliile de care trebuie să ții cont pentru a organiza un party reușit

  • Stabilește pe cine inviți

Un prim pas este să stabilești pe cine vei invita. Dacă ești genul de persoană care are numeroase prietene, atunci gândește-te dacă vrei să le chemi pe fiecare la petrecere. Totuși, dacă simți că vrei să fie o petrecere mai restrânsă, alege să chemi doar persoanele care îți sunt foarte apropiate și cu care te înțelegi cel mai bine.

  • Alege o dată

Al doilea pas este să alegi o dată care să fie potrivită pentru toată lumea! Așadar, întreabă-ți prietenele în ce seară ar fi disponibile pentru o petrecere și cât pot sta. Dacă știi toate aceste aspecte, cu siguranță vei reuși să te ocupi de restul pașilor. De asemenea, le poți întreba dacă doresc să stea peste noapte, fiindcă poate le va fi mai comod în acest fel. Și totodată poate va fi mult mai distractiv și pentru voi!

  • Planifică un meniu 

Fiindcă nu o petrecere nu este completă fără mâncare, cel mai bun lucru pe care poți să îl faci este să planifici un meniu. După ce ai creat meniul, împărtășește-l cu prietenele tale! În acest fel fiecare persoană poate știi din timp ce se va servi la petrecere. De asemenea, oferă ocazia ca fiecare în parte să menționeze ce alergii sau preferințe are. 

Mâncarea poate fi pregătită de tine sau chiar poți comanda de la un restaurant, dacă simți că ar fi prea mult de muncă. Totuși, dacă vrei să gătești tu, dar nu ai idei, atunci uite câteva feluri de mâncare pe care să le faci:

  • aperitive
  • paste carbonara
  • pizza 
  • tacos
  • bruschette etc.

 

  • Pregătește activități distractive

Un ultim pas este pregătirea unor activități distractive. Fiind seara fetelor, poți crea activități care știi că vă plac și care vă vor relaxa. De exemplu, poți cumpăra măști faciale și să fie o seară de spa! 

Sau de ce nu, poți cumpăra diverse băuturi alcoolice de pe altex.ro, precum rom, prosecco, tequilla etc., pentru a face o competiție de cocktailuri! Fiecare persoană poate pregăti un cocktail special, pe care să îl denumească cât mai creativ. Cine face cea mai delicioasă băutură, câștigă!

O altă opțiune este să fie seara modei și fiecare dintre voi să creați diverse outfituri, cu cea haine aveți la îndemână în acel moment. Este o activitate creativă și extrem de distractivă!

În concluzie, cu puțină pregătire și creativitate, vei reuși să organizezi o seară de neuitat alături de prietenele tale. Urmând toți pașii de mai sus, totul va fi exact așa cum trebuie!

Sursă foto: Unsplash.com

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.