LIFESTYLE 27 martie 2013

Scenariul ultimului sezon din serialul "Breaking Bad" a fost furat

de Covasna Media | 666 vizualizări

Fanii serialului "Breaking Bad" au fost cuprinşi de îngrijorare, marţi, după ce au aflat că scenariul conţinând secretele din ultimul sezon al producţiei TV a fost furat din automobilul lui Bryan Cranston, actorul principal al seriei, scrie Mediafax.

O sacoşă în care se aflau scenariul serialului "Breaking Bad" şi o tabletă electronică a fost furată în decembrie din automobilul actorului Bryan Cranston, în localitatea Sandia Peak din statul american New Mexico, a anunţat poliţia din regiunea Bernalillo.

Un suspect, Xavier Mcafee, în vârstă de 29 de ani, a fost interogat vineri, însă scenariul şi tableta nu au fost regăsite, a anunţat poliţia americană într-un comunicat de presă.

De atunci, fanii serialului se tem să nu apară în mass-media "scurgeri de informaţii" despre acţiunea din ultimul sezon al show-ului. Unul dintre actorii din serial, Charles Baker, care interpretează personajul Skinny Pete, le-a implorat pe persoanele care deţin scenariul să nu îi "trădeze" pe actori dezvăluind intriga din acest ultim sezon, relatează site-ul TMZ.com.

Serialul "Breaking Bad", recompensat de-a lungul anilor cu multe premii importante, prezintă povestea unui profesor de chimie diagnosticat cu un cancer pulmonar în stadiu terminal, care decide să amenajeze un laborator clandestin de metamfetamine pentru a putea să îşi întreţină familia, devenind astfel un personaj important din traficul de droguri.

Cel de-al cincilea sezon al serialului, care va fi şi ultimul, va fi difuzat începând din 15 iulie pe micile ecrane din Statele Unite.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.