LIFESTYLE 4 iunie 2019

Prețuri neschimbate la Ștrandul din Sfântu Gheorghe

de Daniela Luca | 7491 vizualizări

Complexul a inaugurat sezonul estival sâmbătă, 1 iunie

Ștrandul municipal din Sfântu Gheorghe a fost deschis publicului la sfârșitul săptămânii trecute. Din cauza vremii nefavorabile însă, în primul weekend puțini i-au trecut pragul. Autoritățile anunță totodată că anul acesta prețurile au rămas neschimbate.

Cei dornici de relaxare vor putea utiliza serviciile complexului operat de Sepsi Rekreatív zilnic între orele 10:00 și 20:00.

 „În primul weekend au fost puțini oameni din cauza vremii. Prețurile au rămas aceleași. Anul trecut în lunile iunie și iulie au fost puțini oameni pentru că aproape în fiecare zi a plouat, iar luna august a fost foarte aglomerată. Au fost zile când veneau și 2.200 de persoane. Cei mai mulți vin din județul Brașov. Cred că e vorba despre prețurile accesibile și condițiile bune”, ne-a declarat directorul general al Sepsi Rekreativ, Bodor Lóránd.

Potrivit acestuia, în acest sezon nu sunt schimbări în ceea ce privește serviciile, dar și prețurile au rămas aceleași.  Biletul de intrare standard costă 20 lei, biletul pentru persoanele sub 18 și peste 60 de ani costă 8 lei, iar închirierea unui șezlong costă tot 8 lei. Cei care vizitează mai des complexul au posibilitatea de a cumpăra abonamente. Sportivi din cadrul loturilor naționale și olimpice și copiii sub 3 ani au acces gratuit la ștrand.

Complexul dotat cu cinci piscine asigură facilități de agrement atât celor mici, cât și celor mari, iar vizitatorii pot alege din gama de mâncăruri street food.

Potrivit site-ului oficial, www.rekreativ.club, „pe lângă bazinul pentru copii, cu o adâncime de 0.40m, în care părinții își pot lăsa copiii să se bucure de apă în voie, la ștrand există și mijloace de distracție în apă precum bazinul cu tobogan de 5 metri și un bazin de senzații. Cei cărora le place să înoate mai mult au la dispoziție un bazin de 10*17 metri și unul de dimensiuni olimpice”.

Cei care doresc să meargă la ștrand trebuie să știe că nu își pot permite orice. Una dintre obligații este aceea de a purta brățara care se primește la intrare, după achitarea taxei de acces pe plajă. Joaca în piscină și săriturile în apă se fac pe răspunderea fiecărui client, administratorul ștrandului neasumându-și nicio răspundere pentru accidentele care pot interveni ca urmare a acestora.

Alte interdicții se referă la intrarea la ștrand în stare de ebrietate, cu arme albe sau produse alimentare, dar și cu boli vizibile de piele sau plăgi deschise care ar reprezenta un pericol de contaminare pentru celelalte persoane.

De asemenea, Baza de Înot nu răspunde de furturile sau pierderea obiectelor lăsate nesupravegheate în incinta ștrandului, cu atât mai mult cu cât există vestiare și casete de depozitare a obiectelor, care sunt foarte bine îngrijite și garantează siguranța în acest sens.

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a modernizat ștrandul din oraș cu sume proprii, iar noul amplasament a fost dat în folosință în 2013,  valoarea totală a investiției fiind  de 4 milioane de lei.

Sursă foto: http://www.rekreativ.club/.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.