LIFESTYLE 9 august 2018

Petrecere în pijamale în mijlocul municipiului Sfântu Gheorghe

de Observatorul de Covasna | 2701 vizualizări

„Secția de psihiatrie de la Spitalul Ferenc József și Poliția Locală au cunoștință de petrecere”, transmit organizatorii

Cafeneaua Szimpla din Sfântu Gheorghe găzduiește joi seara, începând cu ora 21:00 o petrecere cu totul specială: în pijamale. Intrarea la evenimentul nemaivăzut în reședința județului Covasna este liberă doar pentru cei care se supun regulilor, adică vin îmbrăcați în pijamale sau le împrumută pe cele de la fața locului, altfel taxa de acces este de 50 de lei.

Locuitorii orașului Sfântu Gheorghe și nu numai, sunt invitați să lase grijile și prejudecățile acasă și să vină la Szimpla la o petrecere în pijamale. „Secția de psihiatrie de la Spitalul Ferenc József și Poliția Locală au cunoștință de petrecere. Ești în siguranță, poți veni direct în pijamale... Nu, nu este ţichi. Dacă cumva vii direct de la serviciu, sau de la un job interview, și crezi că îți scad considerabil șansele dacă apari în pijamale, nu ai motive de panică, poți să te îmbraci casual, și aici să te schimbi. Am amenajat vestiare pentru femei și bărbați. Prezenţa la party este posibilă exclusiv în pijamale, sau cămașă de noapte! În aceste condiții, intrarea este liberă. Nu poți avea niciun fel de scuze, avem pijamale de închiriat! În caz contrar, intrarea este de 50 de lei! Barna și Repi sunt DJ -ii responsabili cu melodiile de trezire!”, transmit organizatorii pe pagina de Facebook a pub-ului.

„Chiar și barmanii vor purta pijamale”

Ideea evenimentului este de mult timp în mintea organizatorilor, care, de altfel, au la păstrare multe astfel de inițiative care abia așteaptă să fie puse în practică.

„Aveam idea asta de mult timp, avem și multe alte idei care încă așteaptă dar din cauza unor anumiți factori cum ar fi lipsa de personal, nu am reușit să punem în practică toate ideile. Ținuta e obligatorie, nu există scuze, chiar și barmanii vor purta pijamale. Singurul om pe care nu am reușit să îl convingem este domnul de la securitate. Dacă petrecerea o sa aibă priză la public, vom mai organiza cu siguranță și alte ediții.Vrem ca oamenii care vin să se simtă bine. Dacă nu au pijamale și vor să intre nu e nici o problemă, avem 35 de pijamale de închiriat”, ne-a declarat administratorului pub-ului.

Musafir la tejghea

În funcție de posibilități, Szimpla dorește ca în viitorul apropiat să organizeze astfel de petreceri unde oamenii să se simtă bine, să interactioneze și să consume produse bio și de calitate.

„Noi avem contact direct cu producătorii, aducem produse ecologice. Avem contact direct cu producătorii de bere artizanală, vinurile, la fel, sunt aduse separat de la fiecare producător, la fel și tăria. Următorul proiect pe care vrem să îl realizăm, se numește Musafir la tejghea, și am vrea ca anumite persoane să servească la bar, bineînțeles cu ajutorul barmanului, și să preia responsabilitățile acestuia, iar mai târziu o să ia locul DJ-ului și va pune muzica”, ne-au declarat aceștia.

În viitorul apropiat Szimpla urmează să mai găzduiască alte evenimente, printre care două concerte, TAXI- Necenzurat și AC Leonte.

Cătălina Dragomir

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.