LIFESTYLE 30 iunie 2014

Persoanele care dorm dezbrăcate au o căsnicie mai fericită

de Covasna Media | 324 vizualizări

Persoanele care dorm dezbrăcate au o căsnicie mai fericită, potrivit rezultatelor unui sondaj publicat recent în Marea Britanie.

Astfel, 57% dintre participanţii la studiu care au spus că dorm dezbrăcaţi au declarat că sunt fericiţi în cuplu. Prin comparaţie, 48% dintre respondenţii care au spus că poartă pijamale pe timpul nopţii, 43% dintre cei care se îmbracă cu cămăşi de noapte şi 38% dintre cei care poartă salopete de noapte s-au declarat fericiţi în căsnicie, informează Mediafax citând dailymail.co.uk.

Stephanie Thiers-Ratcliffe, reprezentant al Cotton USA, compania pentru care a fost realizat sondajul, a declarat: „Sunt foarte mulţi factori care pot afecta sănătatea unei relaţii”. „Dar unul dintre aceştia este trecerea cu vederea peste atmosfera din dormitor. Aşternutul patului este delicat cu pielea, încurajând intimitatea”, a mai spus aceasta.

De asemenea, studiul, la care au participat 1.004 britanici, a arătat că obiceiurile din dormitor ale partenerului influenţează relaţia de cuplu. Astfel, jumătate dintre persoanele chestionate se simt deranjate de obiceiul de a mânca în pat al partenerului de viaţă, 59% urăsc ca rufele murdare să fie lăsate pe podea şi 23% nu suporta ca partenerul să poarte şosete în pat.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.