LIFESTYLE 7 noiembrie 2019

Party în stil Reggae la Szimpla

de Daniela Luca | 1814 vizualizări

Natty Ned revine la Sfântu Gheorghe

Artistul Natty Ned ajunge sâmbătă, 16 noiembrie la Sfântu Gheorghe. Iubitorii muzicii Reggae sunt așteptați din nou la Szimpla să se lase purtați de atmosfera creată de selectorul apreciat în țară, dar și în străinătate.  

Sebastian Nedelcu sau Natty Ned se va întâlni pentru a doua oară cu publicul Sfântu Gheorghe, sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 21:30. Primul concert pentru iubitorii Raggae de la noi a fost susținut de acesta în luna iulie. 

„A fost chiar fain evenimentul. Cei care au venit s-au bucurat de atmosferă, mi-au cerut piese și m-am bucurat să văd că muzica Reggae e apreciată și în Sfântu Gheorghe. Acum vin cu un turneu nou «Natty Take Ova Romania Reggae Tour 2019». Vin cu multă muzică bună, piese din Jamaica, dar și de la artiști de la noi. Vin și cu distracție garantată și mult good vibe. Selecția mea va cuprinde piese noi din 2019, dar și hit-uri mult îndrăgite de public”, ne-a spus artistul. 

Selectorul de muzică Reggae vine din Sibiu. În 2012 el a înființat platforma „Do The Reggae”. De atunci, spune Natty Ned, împarte starea de bine prin muzică oriunde este primit, fie că e vorba de evenimente în țară sau în străinătate, spune acesta. 

A transmis mesajul muzicii Reggae în orașe precum Alba Iulia, Cluj, Braşov, Râmnicu Vâlcea, Chişinău, Bacău, Rădăuţi,Timişoara, Bucureşti, iar vinerea aceasta ajunge și la Sfântu Gheorghe. 

Natty Ned a împărțit aceleași scene cu artiști consacrați din domeniu, printre care Daddy Freddy (UK), Benny Page (UK), Micah Shemaiah (Jamaica), Yaadcore (Jamaica), Hornsman Coyote (Serbia), Prince Sol (Serbia), Gregory G Ras (Ungaria), Rea Tas (Croația), Mr. Skavillage (Italia), Mighty Boogie, Subcarpați, Argatu, El Negro, Kaya Foundation, Irie Warriors sau Johnny King.

Reggae este un gen muzical care a apărut prima dată în Jamaica, la sfârșitul anilor 1960. Tematica versurilor e foarte diversă, însă se pune accent pe iubire, credință, relații, sărăcie, nedreptate sau alte probleme sociale. De-a lungul timpului, genul muzical a devenit un fenomen complex și a influențat profund  cultura muzicii la nivel global.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.