LIFESTYLE 1 februarie 2016

Parfumul care te ajută să slăbești

de Agerpres | 564 vizualizări

Compania franceză de cosmetice Velds, în colabo­rare cu Centrul de Cercetări Biologice și Experimente Cutanate din Franța, a creat un parfum care, teoretic, ajută la pierderea în greutate, relatează ziarul spaniol ABC.

Produsul cu efect de slăbire se bazează pe aromaterapie. Sunt cunoscute cercetările rea­lizate pe așa-numitele neuro-cos­metice care permit dez­voltarea unei arome ce ajută la pierderea în greutate. Experimentele realizate pe elaborarea acestei arome au demonstrat că 75% din femeile care au folosit parfumul nu mai aveau senzația de „a ronțăi” ceva între mese.

Potrivit ziarului Telegraph, parfumul „Prends-moi” este creat pe baza aromelor de bergamotă, mandarină, liliac și floare de cananga (Ylang ylang) al căror miros permite reducerea „derapajelor emoționale” care pot interveni la un moment dat din cauza nervilor, stresului sau a tristeții.

Ingredientele conținute sunt speciale având în vedere că atunci când intră în contact cu pielea secretă endorfine, hormonul responsabil cu fericirea. Aromele parfumului trimit mesaje de plăcere și sațietate care, transmise creierului, contribuie la diminuarea stresului și anxietății și taie pofta de mâncare între mesele principale.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.