LIFESTYLE 5 martie 2019

Mic târg artizanal de Ziua Femeii

de Daniela Luca | 612 vizualizări

Meșteșugarii locali își dau întâlnire la Szimpla

De la bijuterii, broderii și cosmetice lucrate manual, până la gravură și pirogravură personalizată, meșteșugarii locali își vor prezenta cele mai noi creații lucrate manual. Târgul va avea loc la cafeneaua Szimpla din Sfântu Gheorghe, în zilele de 7 și 8 martie, iar organizatorii spun că oricine își va putea găsi inspirație pentru cadouri reușite.

În zilele de 7 și 8 martie, de la ora 12:00, târgul de la Szimpla va reuni meșteșugari locali cu sute de creații lucrate manual.

Printre articolele care vor fi expuse la târg se numără săpunul și bilele de baie lucrate manual, diverse confecții pentru damă, bijuterii, obiecte din ceramică și broderii, toate lucrate minuțios de meșteșugarii din județ.  Cei care doresc să ofere un cadou personalizat vor avea ocazia să graveze sau să pirograveze mesaje pe sticlă sau pe lemn. De asemenea, printre standuri se vor găsi și flori în ghiveci. 

„Dorești cadouri deosebite pentru 8 Martie? Micul târg artizanal este locul perfect! Aici puteți alege din multitudinea de produse realizate de meșteșugari! Vă așteptăm cu drag”, au transmis organizatorii.

Aceștia au adăugat că ediția de anul trecut a fost un adevărat succes, iar târgul s-a bucurat de popularitate.

În plus, pe toată durata târgului, în incinta cafenelei Szimpla va fi deschis magazinul „Lucky Shop”. Începând de la bijuterii și ciocolată artizanală, până la ceaiuri și vinuri, oferta magazinului de cadouri cuprinde o gamă largă de produse, respectiv posibilitatea de a găsi cadoul perfect pentru orice gust.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.