LIFESTYLE 5 noiembrie 2015

Legume în buchetul de mireasă - nouă tendință la nunți

de Agerpres | 594 vizualizări

Tot mai multe femei preferă să aibă legume, fructe și zarzavaturi în buchetul de mireasă cu care merg la altar în ziua nunții, compozițiile fiind originale și creative. „Tendința este buchetul sălbatic și fantezist, cu un aranjament de sezon, suplu și asimetric”, spune în The Telegraph Chris Wood, profesionist în domeniu, menționat de 20minutes.ch.

Buchetele nu mai sunt astfel exclusiv din flori, ci cuprind „un amestec de frunze, plante ierboase, fructe și legume”, adaugă el.

Morcovii, broccoli, varza, anghinarea, prazul, dar și merele, lămâile sau portocalele sunt acum preferate trandafirilor și macilor.

Alegerea lor s-ar explica prin preferința pentru produsele fermierilor locali, dar are uneori și o semnificație personală.

„Sunt fiica unui agricultor și acum, soție de agricultor. Am crescut pe lângă legume, așa încât a fost frumos să le am în buchet în ziua cea mare”, afirmă Louise Thomas.

Unele plante sunt introduse în buchetul de mireasă pentru valoarea lor simbolică. De exemplu, cimbrișorul reprezintă curajul, iar lavanda, devotamentul și iubirea eternă.

Acest tip de buchet nu este doar tendința în buchetul de mireasă, ci și în aranjamentele florale de zi cu zi, încheie 20minutes.ch.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.