LIFESTYLE 29 iulie 2019

Laser Tag Outdoor la Reci

de Covasna Media | 929 vizualizări

Miercuri, 24 iulie 2019 a avut loc, în pădurea din apropierea localității Reci, prima activitate a asociației OPEN MINDS din Sfântu Gheorghe, dedicată tinerilor din județul Covasna.

Activitatea denumită Laser Tag Outdoor face parte dintr-un program pe care această asociație l-a demarat în această lună și care se va desfășura pe parcursul unui an. La acțiunea de miercuri au participat un număr de 20 de  tineri din Sfântu Gheorghe, Covasna și Întorsura Buzăului cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani și a putut fi realizată cu sprijinul profesorului Popica Silviu din Întorsura Buzăului, care a pus la dispoziție echipamentele specifice, necesare acestei activități.

La final a fost prezentat programul asociației până în luna septembrie, printre acțiunile  care vor urma aflându-se un concurs de gătit ce se va desfășura sub supravegherea unui juriu format din oameni de specialitate care vor stabili și câștigătorii, precum și o excursie cu campare de corturi pentru o durată de două zile în zona munților Bucegi.

Importanţa acestui eveniment constă mai ales în faptul că tinerii au fost receptivi și mulțumiți de felul în care acesta s-a desfășurat și cu siguranță își vor dori să participle și la celelalte acțiuni programate. Asociația Open Minds dorește că de la un eveniment la altul, numărul celor care vor participa să crească, astfel încât să cuprindă tineri din aproape toate localitățile județului. De asemenea, s-a stabilit că pentru o mai bună informare a acestora, toate activitățile vor fi anunțate din timp atât în media cât și pe rețelele de socializare.

(Asociația pentru tineret OPEN MINDS)

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.