LIFESTYLE 18 decembrie 2019

La Szimpla se organizează un nou târg cu amintiri

de Daniela Luca | 2500 vizualizări

Cei prezenți vor putea cumpăra, vinde sau schimba diferite obiecte 

Un nou târg de vechituri, bazar sau talcioc se organizează în Localul Szimpla din Sfântu Gheorghe. Vizitatorii vor avea ocazia să vândă, să cumpere sau chiar să schimbe lucruri de care nu mai au nevoie, dar care încă mai pot fi folositoare. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 12:00. Ca și până acum, organizatorii pun la dispoziție mese pe care participanții își pot expune marfa, iar numărul acestora este limitat.

Diverse obiecte cu istorie vor fi expuse la Szimpla în cadrul celui de-al șaselea târg de vechituri.  La celelalte ediții, vizitatorii au avut ocazia să cumpere cărți, vase, haine, jucării și alte lucruri de care unii nu au nevoie, dar care au devenit adevărate comori pentru cei care le-au luat acasă. 

„După marea curățenie de Crăciun, în toate cotloanele casei, cu siguranță ai dat peste o sumedenie de bulendre care nu-ți mai plac, ți-au rămas mici, sunt ieșite din modă, dar care totuși sunt într-o stare foarte bună. Te așteptăm cu ele la talciocul organizat la Szimpla, sâmbătă, 21 decembrie. Noi îl numim bazar, dar tu poți să-l numești cum vrei, târg de vechituri, talcioc, iarmaroc, piață. Dacă ești interesat(ă), anunță-ne cât mai repede, căci noi punem la dispoziție masă, dar numărul acestora este limitat. Vă așteptăm cu drag”, au transmit organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului. 

Pe lângă scopul pragmatic, acela de a oferi participanților șansa de se alege cu noi achiziții, târgul e și un prilej de socializare, iar din acest motiv covăsnenii au fost interesați de celelalte ediții ale evenimentului și au venit în număr mare. 

Organizatorii au precizat că la târgul de sâmbătă nu se percepe taxă de participare. 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.