LIFESTYLE 28 februarie 2014

Kaufland a retras un produs din magazinele din România pentru că nu era sigur

de Covasna Media | 534 vizualizări

fierbator_kauflandRetailerul german Kaufland, cu o reţea de 92 de magazine în România, a retras un fierbător de apă pe motiv că produsul nu este sigur.

Retailerul german Kaufland a identificat un posibil risc de siguranţă la articolul Fierbător de apă WK-1317 al brand-ului Tristar, pe care l-a retras de pe rafturi, informează un comunicat al companiei. Riscul este aplicabil produsului WK-1317 din lotul de producţie cu numărul 0557-1317, care a fost vândut din decembrie 2013 în magazinele Kaufland. Este posibil ca instalaţia internă formată din fire (cablajul intern) a fierbătorului să se topească în timpul utilizării, prin carcasa de bază. După testări intensive s-a ajuns la concluzia că fierbătorul nu este produs în conformitate cu standardele de siguranţă ale directivelor de joasă tensiune (2006/95/EC).

Cei care au cumpărat deja produsul din lotul de producţie cu numărul 0557-1317 îl pot returna magazinului Kaufland pentru a primi banii înapoi. Nu este nevoie de chitanţa care atestă achiziţia lui (bonul de casă).

În cazul în care produsul nu se poate returna, compania îi roagă pe consumatori să îl arunce.

Numărul de producţie al lotului poate fi găsit pe stickerul argintiu aflat în partea de jos a bazei.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.