LIFESTYLE 1 martie 2016

Invenţie 2 în 1: Bicicletă şi maşină de spălat rufe

de Covasna Media | 511 vizualizări

bicicleta si masina de spalat rufeDacă alergatul după doi iepuri deodată nu a dat niciodată rezultate, poate că bicicleta - maşină de spălat este invenţia care ne va ajuta să facem bine două lucruri în acelaşi timp: sport şi spălatul rufelor.

O nouă bicicleta de fitness ne ajută să exersăm şi să spălam haine în acelaşi timp. BiWa, de la Bike Washing Machine, este o bicicletă fixă creată de studenţii Universităţii Naţionalităţilor din Dalian, China, scrie adevarul.ro.

Prin pedalare se accelerează ritmul containerului cilindric şi este produsă şi electricitatea necesară pentru afişajul de pe ecran; surplusul de electricitate este depozitat pentru o viitoare utilizare în baterie.

„Bicicleta - maşină de spălat combină o bicicletă fixă şi o maşină de spălat, puteţi exersa şi în acelaşi timp spăla hainele,” se arată în descrierea modelului. „Când pedalaţi această bicicletă, mişcarea prin pedalare cauzează rotirea containerului cilindric, în acelaşi timp, electricitatea superfluă este generată, electricitate ce poate fi folosită pentru funcţionarea ecranului sau depozitată pentru folosirea viitoare.”

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.