LIFESTYLE 8 februarie 2023

Fotbaliștii de la Sepsi OSK vor defila în costume de mire la Sepsi Wedding

de Daniela Luca | 2597 vizualizări

Cu ce alte noutăți vine ediția din acest an a expoziției de nunți 

La Sfântu Gheorghe, în weekend, pe 11 și 12 februarie, cuplurile care își pregătesc cea mai importantă petrecere a vieții lor, nunta, se pot întâlni cu zeci de furnizori de servicii și pot primi sfaturi și îndrumări de la specialiștii din domeniu. Una dintre noutățile celei de-a VII-a ediții a expoziției de nunți, Sepsi Wedding, este prezența fotbaliștilor de la Sepsi OSK, care vor defila în costume de mire, alături de dansatoarele de la Love to Dance. 

„Ne-am gândit că punctul cheie este prezentarea rochiilor de mireasă, la orice expoziție de nuntă, și atunci ne-am gândit să facem ceva inedit. Va fi un pic mai dinamic, pe stil de prezentare de modă”, a spus marți, în cadrul unei conferințe de presă, unul dintre organizatorii evenimentului, Pálfy Sándor

Jucătorii de la Sepsi OSK vor fi însoțiți de dansatoarele de la Love to Dance, care pregătesc un adevărat show. 

„De aceea am luat contactul și cu Molnár Eni, de la Love to Dance, ca să fie ceva mai special, ca să avem o coregrafie și să fie ceva mai bine pus la punct”, a precizat și organizatoarea de evenimente Zsigmond Zsuzsó. 

Peste 60 de expozanți și-au anunțat deja prezența

Organizatorii spun că în acest an au venit cu noutăți, atât pentru expozanți, cât și pentru vizitatori. La această ediție vor fi peste 60 de prestatori de servicii. Mai mult de jumătate dintre aceștia sunt din județul Harghita, dar vor fi prezenți și specialiști din domeniul nunților din județele Covasna și Brașov. 

Totodată, înscrierile la evenimentul din weekend sunt deschise până pe 9 februarie și se pot face pe sepsiwedding.ro. Procesul de înregistrare a fost automatizat în acest an. Pe pagina web nouă, vizitatorii își pot lua orice informație, iar expozanții se pot înscrie automat, după ce își creează profilul și pot vedea toate locurile rămase disponibile. Fiecare expozant are posibilitatea de a alege lângă cine să își ocupe locul, a precizat unul dintre organizatori, fotograful Bedő Andor. 

Servicii digitale pentru evenimente, printre noutăți 

Noutățile din acest an au fost dictate de preferințele clienților din ultima vreme. Printre acestea se numără prezența unui număr mai mare de prestatori de servicii care se ocupă de nunțile în aer liber. 

„S-a schimbat puțin piața în comparație cu anii trecuți, adică în comparație cu 2020. Atunci aveam foarte puține locații care s-au prezentat, iar acum avem o grămadă de locații noi sau reînnoite. Atunci am avut foarte mulți fotografi, videografi, iar anul acesta avem mai puțini furnizori din categoria aceasta. Atunci am avut două band-uri de muzică live, iar anul acesta avem doar DJ. Se pare că se schimbă și piața și cerințele și foarte mulți optează pentru DJ și mai puțin pentru band-uri. Floriști și decorațiuni am avut foarte mulți în anii trecuți, iar anul acesta se pare că e o lipsă. Avem, dar mai puțini. Anul acesta sunt foarte mulți cu rochii de mireasă și ce mai e interesant e că au apărut furnizori și servicii noi și aproape jumătate din standurile ocupate până acum sunt din județul Harghita. (...) Cum crește dorința de a organiza nunta în aer liber și nuntă la cort, așa a crescut și ponderea la furnizorii care se ocupă de logistică, de la corturi, până la mese și tot ce aparține de outdoor weddings”, a mai explicat Zsigmond Zsuzsó.

Tot la capitolul noutăți se numără și firmele care prestează servicii digitale pentru evenimente, cum ar fi 360 video booth. Este vorba despre o cameră rotativă cu ajutorul căreia imaginea surprinsă are un unghi de 360 de grade, iar rezultatul poate fi transpus într-un GIF sau video. 

Ideea căsătoriilor de o zi a fost preluată de un târg de nunți din Ungaria 

Şi anul acesta participanții la Sepsi Wedding pot trăi pe pielea lor nunțile de tip Las Vegas, spun organizatorii. Aceștia au precizat că ideea lor a fost pusă în practică și la un târg de nunți din Budapesta. 

Mirii de-o zi vor avea parte de o cununie „ca la carte”, cu maestru de ceremonii, fotografii, șampanie și tot ce presupune. Ideea este inspirată din căsătoriile din Las Vegas, iar mirii „de probă” vor primi un certificat de căsătorie emis de Sepsi Wedding. Ceremonia va fi oficiată în limbile română și maghiară. 

„Nu este o nuntă oficială, este doar un joc, dar din toate punctele de vedere seamănă cu o adevărată ceremonie. Vei împrumuta un buchet de flori şi un inel şi ţi se va face o fotografie”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Astfel, cei care vor să încerce emoțiile prin care trec mirii la cununia civilă o pot face sâmbătă și duminică, între orele 10:00 și 18:00.

Sepsi Wedding este cel mai mare târg de nunți din regiune, iar accesul la eveniment este liber. Programul autobuzului nr. 5, care circulă spre Sepsi Arena, poate fi consultat pe pagina multitrans.ro.

Citește și: 

Ce poți vedea anul acesta la expoziția de nunți Sepsi Wedding din Sfântu Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.