LIFESTYLE 21 februarie 2020

Festivalul diMANSIONS 2020 anunță noi nume, printre care CC Catch și Boney M

de Covasna Media | 2692 vizualizări

Captain Hollywood Project, Boney M feat Liz Mitchell, Ottawan și CC Catch sunt numele noi care se adaugă lineup-ului deja spectaculos de la diMANSIONS Hit Music Festival 2020, care îi include pe Gipsy Kings, Kaoma, Hermes House Band, Mr. President sau Real McCoy. Evenimentul va avea loc anul acesta între 19 – 21 iunie, la Olteni, în județul Covasna. 

După ce anul trecut festivalul a adus în premieră în centrul țării un număr impresionant de artiști, precum Inner Circle, Thomas Anders de la Modern Talking, The Dire Straits Experience sau Dr. Alban, ediția din 2020 promite să fie una și mai impresionantă. Drept dovadă stă lista de artiști ce a ajuns deja la 14 nume internaționale. 

Organizat în inima Transilvaniei, pe domeniul castelului Mikó de la Olteni, evenimentul a adunat anul trecut peste 14.500 de participanți, iar interesul din 2020 este mult mai ridicat. 

„Anul trecut mulți au fost cei care n-au crezut că vom reuși să realizăm ceea ce ne-am propus sau că lineup-ul de artiști este unul neverosimil. Iată că lucrurile s-au întâmplat, prima ediție a fost un succes, iar anul acesta vrem să oferim mai mult. Cred că pe lângă lista de artiști care, credem noi, este și mai ofertantă decât cea de anul trecut, un plus mare îl vor aduce experiențele și activitățile pe care le pregătim pentru participanți, alături de partenerii noștri”, a declarat Grubisics Levente, unul dintre coordonatorii echipei de organizare. 

Renumita cântăreață pop de origine olandezo-germană CC Catch a fost descoperită la mijlocul anilor '80 de către Dieter Bohlen, compozitor și membru al faimoasei trupe Modern Talking. Caroline l-a cucerit cu talentul său, astfel că a fost invitată în studioul său pentru o audiție, iar la scurt timp, au semnat un contract care urma să fie începutul carierei sale solo. Numele de scenă provine de la inițialele ei, Caroline Catharina, iar „Catch” a fost ceva spontan, ce s-a dovedit a fi într-adevăr „catchy”. În vara anului 1985, piesa „I Can Lose My Heart Tonight” a fost lansată ca single de debut și a devenit un mare succes în Europa.  Dieter Bohlen și C.C. Catch au lucrat împreună până în 1989, timp în care au produs 12 single-uri de Top 20 și 5 albume de succes.

Boney M. este o trupă euro-caraibeană, fondată în 1976 de producătorul german Frank Farian. La diMANSIONS, trupa se bucură de aniversarea a 45 de ani de activitate, cu participarea lui Liz Mitchell – solista originală. Trupa a devenit populară în perioada „disco” de la sfârșitul anilor '70, în special cu piesa „Rivers Of Babylon”, cel de-al doilea cel mai vândut single din toate timpurile din Marea Britanie. Boney M a vândut în jur de 100 de milioane de discuri în întreaga lume și este cunoscută pentru hiturile internaționale precum „Daddy Cool”, „Ma Baker”, „Sunny”, „Rasputin”, „Mary’s Boy Child - Oh My Lord” și „Rivers of Babylon”, hituri pe care le vei auzi vara aceasta la diMANSIONS.

Proiectul „Captain Hollywood Project” a fost fondat în 1990 la Nuremberg, în Germania de cântărețul, dansatorul și producătorul de muzică Tony Dawson-Harrison (aka Captain Hollywood). Captain Hollywood Project sunt pionierii stilului „eurodance”, care au vândut peste 20 milioane de discuri în toată lumea și au lansat 10 hituri ce au urcat în Top 20 în topurile europene în anii `90. Hitul „More & More" a fost nr. 1 în Germania timp de 8 săptămâni în anii `90 și a atins poziția nr.1 chiar și în SUA, în topurile Billboard. Începând din 2010, Tony Harrison și Shirin Amour, împreună cu trupa și dansatorii au avut turnee în toată lumea, încântând fanii cu hituri memorabile ale anilor `90 precum „Flying High”, „Impossible”, „Only with you”, „Find another way”, în fața a zeci de mii de iubitori ai muzicii retro.

Pachete turistice ce includ cazare și abonamente puse în vânzare

O altă noutate importantă este aceea a vânzării de pachete turistice care includ atât cazare, cât și abonamente la festival. 

Am pregătit pachete pentru festivalul de hituri diMANSIONS de la Olteni şi le prezentăm în premieră la Târgul de Turism al României de la București. Am cooptat pentru pachete aproape toate unităţile de cazare importante din zonă, începând de la Bixad până la Sfântu Gheorghe şi localităţile care sunt într-un perimetru de 50 de km de festival”, a declarat Endre Laszlo, vicepreşedintele Camerei de Comerț și Industrie Covasna pentru promovarea turismului și reprezentantul Agenției Transilvania Tourist Service.

Tariful abonamentelor se va mări de la sfârșitul lunii

Nostalgicii îndrăgostiți de muzica anilor `80, `90 şi 2000, dar și de peisajul montan cuceritor își pot achiziționa încă abonamente la prețuri avantajoase. Începând din 29 februarie, tariful acestora se mărește, astfel că un abonament cu acces general va costa 189 lei (+taxe), iar varianta VIP va costa 349 lei (+taxe). 

Abonamentele la festival sunt disponibile atât online pe www.dimansions.ro sau pe www.iabilet.ro, cât și în format fizic și se pot găsi la nivel național în magazinele Flanco, Diverta, rețelele iaBilet, dar și la Centrul de Informare Turistică din Județul Covasna (str. Libertății, nr. 1 din Sfântu Gheorghe) și la sediul ziarului Observatorul de Covasna.

DJ europeni de renume ai anilor `90 aduc muzica electronică la poalele munților Bodoc

Zona „The Digital Mansion”, dedicată muzicii electronice, va prinde viață în această ediție, astfel că pe 19 și 20 iunie, în cadrul „Wonderful Days Romania” vor încinge atmosfera unii dintre cei mai importanți DJ ai anilor `90, precum DJ SASH!, DJ QUICKSILVER, DJ TOMCRAFT și DJ BROOKLYN BOUNCE.

Wonderful Days este un concept de festival european cu peste 15 ediții desfășurate în diverse locații din Germania, Austria și Irlanda, organizat pentru prima oară în România, ca parte din diMANSIONS Hit Music Festival.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile legate de festival, urmăriți paginile de Facebook (@dimansions) – diMANSIONS Hit Music Festival și Instagram (di.mansions), precum și site-ul oficial, https://www.dimansions.ro/.

Biroul de presă diMANSIONS

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.